REKLAMI GEÇ

GENÇLİK “VATAN” İÇİN ÇALIŞACAK

GENÇLİK “VATAN” İÇİN ÇALIŞACAK

Türkiye’nin en genç milletvekili adaylarından 27 yaşındaki Yadigar Özen’in Denizli’den 2. sırada seçimlere girdiği Vatan Partisi, genç nüfusun oylarını talip. Vatan Partisi gençlik örgütü Öncü Gençlik ve Vatan Gönüllüsü gençlerin katıldığı toplantıda, seçim stratejileri konuşuldu. Toplantıda ayrıca Mayıs ayında gençlik şöleni düzenlenmesi kararı alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2015 Pazartesi, 15:38

Vatan Partisi gençlik örgütü Öncü Gençlik ve Vatan Gönüllüsü gençlerin katıldığı toplantıda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İşçi Sendika Bürosu Başkanı, ODTÜ İktisat Bölümü öğretim görevlisi Yıldırım Koç, Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Vatan Partisi milletvekili adayı Hüseyin Mercan gençlerle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarının planlandığı toplantıda her alanda üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirten gençler,”Üniversitelerde ve liselerde Vatan Partisi’ni iktidar yapacağız” dediler.
Toplantıda konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç, “İnsanı yoksullaştıran, gençliğin geleceğinden kaygı duyduğu, iş bulamadığı bir sistem var. AKP iktidara geldiğinden bu yana diploma size iş olanağı veremez hale geldi, üniversiteler çoğaldı doğal işsizler ortaya çıktı. Sizin verdiğiniz vatan ve emek mücadelesi aynı zamanda geleceğinizi de kurtaracak. Bizim kuşağımız yenilgilerle dolu çünkü bize devredilen miras çok azdı, hatalar yaptık ama siz de iki kuşağın birikimi var. Sizin verdiğiniz mücadelenin ürünü Gezi eylemlerinde ortaya çıktı. Onu da aşacağınızdan hiç şüphemiz yok. Vatan partisinin en büyük dayanaklarından biri de sizlersiniz” dedi.

ic-1Gençlik mücadelesinden gelen Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ve Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Hüseyin Mercan ise deneyimlerini ve anılarını gençlere aktardı.
Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Hüseyin Mercan, “68 Hareketi de partimiz de hep Cumhuriyeti’i savunma mevzisinde olmuştur. Emperyalizme karşı ülkemizin bağımsızlığı ve birliğini savunmuş ve başarılar kazana kazana bugünlere gelmiştir. Sizlerle birlikte Ergenekon ve Balyoz tertiplerini yıktık yurtseverlerimizi, parti önderlerimizi özgürleştirdik şimdi yine sizlerle beraber barajı yıkacağız ve Vatan Partisi’ni meclise sokacağız, milletimizi özgürleştireceğiz” diye konuştu.

VATAN PARTİSİ DEV GENÇLİK ŞÖLENİ YAPACAK
Gençlerin konuşmalarının ardından yapılan öneri üzerine gençlik şöleni oylamasına geçildi ve oybirliğiyle mayıs ayında Denizli’de sanatçıların, aydınların katıldığı büyük bir gençlik şöleni yapma kararı alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı