REKLAMI GEÇ

Üreten Türkiye için Vatan ve Emek Kurultayı

Üreten Türkiye için Vatan ve Emek Kurultayı

Vatan Partisi 19 Nisan Pazar günü işçilerin, işsizlerin, emeklilerin sorunlarına çözümlerini anlatacağı Vatan ve Emek Kurultayı düzenliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2015 Cuma, 12:02

19 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda yapılacak kurultayın konuşmacıları Türk Parlementerler Birliği Onursal Başkanı ve Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan, Vatan Partisi İşçi Sendika Bürosu üyesi Mehmet Akkaya, Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Denizli Tüm İşçi Hakları Derneği Başkanı Halis Özkan, tekstil işçisi Mustafa Koçak, Tekel işçi önderi Cengiz Çerçil olacak.

DENİZLİ YENİDEN ÜRETİM ŞEHRİ OLACAK
Vatan ve Emek Kurultayı duyuruları için açılan standta açıklama yapan Denizli İşçi Derneği Başkanı Halis Özkan; “Türkiye’yi soktukları sıcak para sistemi tıkanıyor. Sıcak parayla ekonomide yaratılan yalancı rahatlığın sonuna geliyoruz. Özelleştirme ve taşeron sistemiyle kendini kurtarmaya çalışan Akp iktidarı artık ekonomiyi yönetemiyor. Bu başarısızlığın faturası ise işçilere, üreticilere çıkarılıyor” dedi.

Türkiye’de üretimin bitmesi nedeniyle  bir işsizler ordusu yaratıldığını söyleyen Özkan, ” Özellikle de son iki yıldır sinyallerini arttıran bir krizle karşı karşıyayız. Geçim sıkıntısı çeken yurttaşımız bu cendereden ancak üretim ekonomisiyle çıkabilir. Köylümüzün toprağını işlediği, fabrikaların üretim yaptığı bir Türkiye’yi kurmak mümkündür. Ekonominin girdiği bu darboğazdan çıkmak için Üreten Türkiye programında birleşiyoruz. Denizli işçi şehridir, üretim şehridir. Tüm işçileri, emeklileri, işsizleri, tüm Denizlililer’i 19 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Esnaf Sarayı’nda yapacağımız çözüm kurultayımıza davet ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı