REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Çal’da

Vatan adayları Çal’da

İlçe çalışmalarına Sarayköy ile başlayan Vatan Partisi milletvekili adayları, Bekilli ve Çivril’in ardından Çal ziyareti gerçekleştirdi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan başta olmak üzere milletvekili adayları Çal’da pazar ve esnaf ziyaretlerinin ardından Vatan Partisi Çal İlçe bürosunun açılışını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 14:41

Vatan Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Çal’da devam etti. Çal’da matematik öğretmeni Niyazi Daban tarafından düzenlenen kitap okuma kampanyasının son etkinliği Çal Eski Belediye binası önünde yapıldı. Otizmli Emre için “Kitap okuyoruz” sloganıyla başlayan etkinliğe 7’den 70’e, köylüsünden, askerine her kesimden insan katılıyor. Vatan Partisi Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan da Vatan Partisi Çal İlçe Örgütüyle birlikte kitap okuma kampanyasına destek verdi.

ic-1Yapılan Çal gezisinin ardından Vatan Partisi heyeti Çal İlçe binası açılışına geçti. Açılış konuşmasını yapan Çal İlçe Başkanı Ali Macun, “Çal insanı vatanseverdir, üreticidir. Ülkemizi birleştirecek, üreticinin, esnafın yüzünü güldürecek programa sahip tek parti vardır o da Vatan Partisi’dir. Çal olarak üzerimize düşeni yapacağız. Ev ev gezeceğiz, halkımıza partimizi anlatacağız. Çal’ın vatanseverlerini, öncülerini Vatan Partisi’ne çağırıyoruz” dedi.

ic-2KORKMAZCAN’DAN ESKİ SEÇMENLERİNE ÇAĞRI
Çal İlçe Başkanı’nın konuşmasını ardından söz alan Hasan Korkmazcan, “Bütün ayrımları kaldırıyoruz, artık tek kaygımız var: vatanımızın birliği ve bağımsızlığı. Milliyetçiler, halkçılar, devrimciler Vatan Partisi’nde birleştik. 1969’da en genç vekil olarak beni meclise gönderen tüm seçmenlerimizi vatanda birleşmeye çağırıyorum. Şimdi görevimiz Vatan Partisi’ni meclise sokmaktır. Mecliste şu an sözde 3 parti var görünmektedir ama tek program vardır. Bu cephenin karşısında duracak Vatan Partisi meclise girmedikçe, emperyalizmin pençesinden kurtulamayacağız” sözleriyle dört dönem kendisine oy vererek meclise gönderen seçmenlerine de çağrıda bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı