REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Kale ve Tavas’ta

Vatan adayları Kale ve Tavas’ta

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adaylarının ilçe gezileri Kale ve Tavas’ta devam etti. Milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun Özçelik, Kale ilçe merkezi ile Tavas’ın Ovacık, Aydoğdu, Pınarlar, Medet, Kızılca mahallerini ziyaret etti. Korkmazcan, doğup büyüdüğü Aydoğdu Mahallesi ile Bakan Zeybekci’nin memleketi olan Pınarlar’dan destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 14:56

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan ile Füsun Özçelik, seçim çalışmalarına Kale’de devam etti. Kale’de pazaryerinde vatandaşlarla buluşan Vatan Partisi adayları, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi, çözüm projelerini anlattı.

denizli-vatan-partisi-kale-tavas-ic-1
Korkmazcan ve Özçelik, Kale’nin ardından Tavas’ın Ovacık, Pınarlar, Medet, Kızılca mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla kucaklaştılar. Korkmazcan, doğup büyüdüğü Aydoğdu Mahallesi’nde ise hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hemşehrileriyle dostça sohbet eden, hasret gideren Korkmazcan, “Sizler bize bu vatana sahip çıkmayı ve halk için çalışmayı öğrettiniz. Nasıl şimdiye kadar sizlere layık olmaya çalıştıysam bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. Kaç yaşında, hangi meslekte olursak olalım hepimize görev düşüyor. Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Bir yandan elinde Kur-an’ı Kerim ile kürsüye çıkıp bir yandan terör örgütüyle pazarlıklar yapanlara 7 Haziran’da Vatan Partisi’ni meclise göndererek yanıt vermemiz gerekiyor” diyerek destek istedi.

denizli-vatan-partisi-kale-tavas-ic
ZEYBEKCİ’NİN HEMŞEHRİLERİNDEN OY İSTEDİ
Hasan Korkmazcan ile Füsun Özçelik’in bir sonraki durağı Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin doğduğu yer Pınarlar Mahallesi oldu. Korkmazcan, 1969 genel seçimleri öncesi ilk seçim konuşmasını burada yaptığını hatırlatarak, “13 yıldır iktidar borçlanarak, elde olan varlıklarımızı satarak bizi dışarıya bağladı. Şimdi bunun acısını çekmeye başlıyoruz. Buradan kurtulmanın çözümü ülkemizin yeniden üretmesidir. Bizim ülkemiz kendi üretir, kendi satarsa öyle kaynaklar çıkar ki tüm vatandaşlarımız hak ettiği gibi yaşar. Saraylara, Zeybekci’nin seçim çalışmasına harcanan paralar köylümüzün, esnafımızın, işçimizin hizmetine sunulacak” sözleriyle Pınarlar halkından oy istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı