REKLAMI GEÇ

VATAN PARTİSİ SARAYKÖY’DE UMUT OLDU

VATAN PARTİSİ SARAYKÖY’DE UMUT OLDU

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları seçim çalışmalarına Sarayköy’de devam etti. Adaylar, ilçe esnafıyla ve vatandaşlarla kucaklaşarak sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2015 Pazartesi, 17:20

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları, Yadigar Özen, Ufuk Abalıoğlu ve Hüseyin Mercan, seçim çalışmalarına Sarayköy’de devam etti. İlçe esnafını ziyaret eden Vatan Partisi adayları sorunlarını dinledi.

denizli-vatan-partisi-saraykoy-ziyaret-ic-1
Pamuğu ve eriği ile ünlü Sarayköy’ün Denizli’nin önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Vatan Partisi adayları, “Sarayköy çiftçisi, son yıllarda ürettiği ürünlerin geliri ile hasat masraflarını karşılayamaz olmuş. Bu yüzden Sarayköy’de üretim bitme noktasına gelmiş” diyerek ilçe sorunlarının altını çizdiler.
Vatan Partisi adayları vatandaşlara “Vatan Partisi meclise girdiği andan itibaren çok şey değişecek. Saraylarda lüks içinde yaşayanlar eşyalarını toplamaya başlayacaklar. Biz vatanımız ve halkımız için yola çıktık. Emeğimizin karşılığını bulduğu, çocuklarımızın güvenle yaşadığı bir geleceği hep birlikte kuracağız” sözü vererek, destek istediler.

SARAYKÖY SEÇİM BÜROSU AÇILDI
Pazar ve esnaf gezilerinin ardından Sarayköy seçim bürosunun açılışına geçen Vatan Partisi adayları, seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

denizli-vatan-partisi-saraykoy-ziyaret-ic

Açılışta Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Ufuk Abalıoğlu ve Hüseyin Mercan  yaptıkları konuşmada, “Atatürk Cumhuriyeti’nin temeli Altıok Programı, Vatan Partisi’nin programıdır. Cumhuriyet’in kurulmasının ardından 1930’lu yıllarda ekonomisi hızla büyüyen iki ülkeden biri olan Türkiye’yi yeniden kuracağız. O zaman genç Cumhuriyet’in hızla ilerleyişine Türk mucizesi demişlerdi. Türk mucizesini yeniden canlandıracağız” vurgusu yaptılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı