REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden sözde soykırım kararı protestosu

Vatan Partisi’nden sözde soykırım kararı protestosu

Vatan Partisi, 1915 olaylarının 100’üncü yıldönümü nedeniyle bugün Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de tepki eylemi gerçekleştirdi. Denizli’de de yapılan eylemde basın açıklaması yapan Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, sözde soykırımı sürekli dillendirenlerin Türkiye’yi bölmek isteyenler olduğunu söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2015 Cuma, 17:30

Vatan Partisi’nin eylemi, Gazi İlkokulu’nun önünde gerçekleştirildi. Eyleme Vatan Partisi Milletvekili adayları, örgüt yöneticileri ve üyeler katıldı. Basın açıklaması yapan Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “24 Nisan Çanakkale Zaferi’nin son cephesinin başlangıç günüdür. Biz vatanımızı savunduk. Mazlum milletleri ayağa kaldıran bir kurtuluş savaşı verdik. 24 Nisan’ın anlamı budur. Milli Kurtuluş Savaşları ve Devrimler Çağını başlatan olay, emperyalist dünyada bir süredir “Ermeni soykırımı” diye anılıyor” dedi.

SAHTE GÖZYAŞLARI
Sözde Ermeni Soykırımını sürekli dillendirenlerin amacının Türkiye’yi bölmek olduğunu dile getiren Kasapoğlu, “Avrupa Parlementosu, Papa Hazretleri ve Obama timsah gözyaşları döküyorlar. Yalancının gözyaşları bunlar, sahte gözyaşları! Irak’ta daha dün bir buçuk milyon mazlum katledenler, bugün hala Suriye’de yüzbinlerce mazlumu yine zavallı insanları kullanarak öldürtenlerin insanlık adına söyleyebilecekleri bir sözcük var mı? ABD Başkanı Obama, yüzyıl öncesi üzerine bildiriler yayınlayacağına bugünün hesabını versin! Bütün insanlık sizi tanıyor. Amacınız, geçmişte acı çeken Ermenilere saygı değildir” şeklinde konuştu.

VATAN’DAN ÇAĞRI
Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği Sözcüsü’nün, 1915 olaylarını soykırım olarak niteleyen bir yargı kararı olmadığını belirttiğini hatırlatan Kasapoğlu, “Biz vatanımızı savunduk. Savunmaya devam edeceğiz. Ege’deki 152 adamızı da savunuyoruz. Soykırım yalanlarını emperyalist merkezlerde çöpe attığımız gibi Yunan işgali altındaki adalarımızı da alacağız. Denizli halkımız başta olmak üzere Ege’nin efelerini 26 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Kuşadası El Heykeli önüne çağırıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı