REKLAMI GEÇ

VATAN’IN 7 ADAYI DA İŞ BAŞINDA

VATAN’IN 7 ADAYI DA İŞ BAŞINDA

Vatan Partisi’nin milletvekili adayları, sıra farkı gözetmeksizin ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşlardan oy istiyor. Denizli’nin birçok ilçesine giden Vatan Partili adaylar, son olarak Buldan ve Çardak ilçeleri ile Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2015 Cuma, 13:45

Vatan Partisi milletvekili adayı Ufuk Abalıoğlu bereberindeki milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Mehmet İyice, Füsun Özçelik, Yadigar Özen, Hüseyin Mercan ve partililerle birlikte annesinin memleketi Buldan’da Pazar ve kahvehane ziyaretleri yaptı, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde hastalarla görüştü. Esnafları tek tek dinleyen Abalıoğlu partisinin çözüm önerilerini anlattı.

ic-5Abalıoğlu, “Denizli tekstiliyle, tarımıyla Türkiye’nin büyük şehirlerinden biriydi. Yürütülen yanlış politikalar sonucu tarlalarımızı ekemez olduk. Tekstil sanayimiz iflasın eşiğine yaklaştı. Bundan en çok etkilenen Buldan olmuştur. Biz pazarlarımızda yerli ürünlerin olması için ticaret güvenliğimizi sağlayacağız. Kendimizin üretebileceği ürünleri dışarıdan almayacağız. Komşularımızla şimdiden kurduğumuz ilişkilerimizi geliştirerek bölgede güvenle ticaret yapacağız. Anadolu kaplanı Denizli’yi yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

ic-2“TÜRKİYE’Yİ SAVUNAN TEK LİDER DOĞU PERİNÇEK”
Çardak ve Kaklık pazarlarında köylülerle ve pazar esnafıyla görüşen Vatan Partisi milletvekili adayları özellikle de köylülerden büyük ilgi gördü. Bir köylünün; “Atatürk’ün CHP’sinden eser kalmadı nerede Atatürk, İnönü nerede Kılıçdaroğlu! Cumhuriyet’ten, birlikten vazgeçemeyiz. Bugün bunları bir tek siz söylüyorsunuz. Türkiye’yi savunan tek lider var o da Doğu Perinçek’tir. Oyum Vatan’a helal olsun” sözleri dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı