REKLAMI GEÇ

AK Parti, “Şehrim 2023” otobüsü ile halkı dinliyor

AK Parti, “Şehrim 2023” otobüsü ile halkı dinliyor

AK Parti “Şehrim 2023” otobüsünün Denizli turu devam ediyor. Dün kenti gelen ve ilk olarak Delikliçınar Meydanı’na konuşlanan “Şehrim 2023” otobüsünün bugünkü durağı Bayramyeri oldu. İl Başkanı Necip Filiz etkinlik hakkında bilgi verdi, vatandaşlar anketlere katıldı.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2018 Pazartesi, 13:03

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından kalitesi yüksek ve kimlikli şehirler isteğinden yola çıkarak Türkiye’yi dolaşan “Şehrim 2023” otobüsünün Denizli’deki 2. durağı Bayramyeri oldu.

Bayramyeri’nde hem “Şehrim 2023” otobüsünün tanıtımı yapıldı, hem de vatandaşlarla buluşma sağlandı. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

İlk açıklamayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yürüyüşü devam ettirdiklerini belirten Başkan Zolan, “Denizlimiz hayallerini gerçekleştiriyor. Vatandaşların talebini alıyor. Şehrim 2023 projesi başlayınca, proje ile halkımızla iç içe olmak ve danışmak fikirlerini almak için buradayız. Yarınımız daha güzel olsun istiyoruz. Bu projemiz de güzelliğe güzellik katacak. Bizlerde başta il başkanımız olmak üzere bu hizmet yolunda gecemizi günümüzü veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

FİLİZ: “KALKINMA HAMLELERİ DEVAM EDİYOR
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, AK Parti olarak kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkenin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milleti büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Filiz, “AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği ‘Şehrim 2023’ projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 16. durağı Denizlimizdir. Şehrim 2023 otobüsü, 8 Mayıs’a kadar meydanlarda Denizliler ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Denizli’ye ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecekler” dedi.

Konuşmaların ardından “Şehrim 2023” görevlileri vatandaşları dinledi, önerilerini aldı.

Yarın Pamukkale Üniversitesi’nde konuşlanacak olan “Şehrim 2023” otobüsü, vatandaşları dinlemeye devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı