REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci muhtarları dinledi

Bakan Zeybekci muhtarları dinledi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 12:18

Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçe kaymakamları, il müdürleri ve Pamukkale ile Merkezefendi ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Zeybekci’nin yanı sıra, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

İlk olarak Pamukkale İlçesi mahalle muhtarları ile biraraya gelen Bakan Zeybekci; muhtarlardan mahallelerindeki sıkıntı ve sorunlar hakkında bilgi alarak, sıkıntıların çözülmesi için ilgili daire müdürleri ile çalışma yapacaklarını söyledi.

Ardından Merkezefendi İlçesi mahalle muhtarları ile toplantıda biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Sıkıntıları tek tek not alan Bakan Zeybekci ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı