REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan ve Başer Gerzele’de hayır yemeğine katıldı

Başkan Zolan ve Başer Gerzele’de hayır yemeğine katıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Gerzele Mahallesi’nde düzenlenen hayır yemeğine katıldı. İki başkan vatandaşlar ile birlikte yer sofrasına oturdu, sohbet etti, sorunları dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2018 Salı, 12:20

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gerzele Mahallesi’nde düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Hayır yemeğinde hazırlanan yer sofrasına oturan başkanlar vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi.

Birlik ve beraberliğin, mahalle halkının kaynaşmasının ön planda tutulduğu hayır yemeğinde konuşan Başkan Osman Zolan, halkın birlik ve beraberliğin her şeyin üstünde olduğunu belirterek, bu bağlılığın bozulmamasını temenni etti.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini kaydetti. AK Parti Merkezefendi Teşkilatı olarak her zaman halkla içiçe, halkın yanında olduklarını ifade eden Başer, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Merkezefendi İlçe Başkanımız Ekrem Başer’e teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı