REKLAMI GEÇ

Değirmenci milletvekili aday adayı oldu

Değirmenci milletvekili aday adayı oldu

AK Parti’de milletvekili aday adayı olan Haluk Değirmenci, denizlihaber.com’a değerlendirmelerde bulundu. Değirmenci, Denizli’nin dönüşen bir kent olduğunu söylerken; “Bu değişime tanık olan biri olarak sahada edindiğim tecrübelerin Ankara’da kentimiz adına faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2018 Pazar, 14:53

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde büyükşehir ve Pamukkale belediye meclis üyeliklerini bırakarak milletvekili aday adayı olan avukat Haluk Değirmenci, başvurusunu il başkanlığına yaparak kesin aday listesinin açıklanmasını beklemeye başladı.

Bir yandan da çalışmalarını sürdüren Değirmenci, “Gerek siyasette gerekse Denizli’nin son 16 yılındaki değişime tanık olmuş, aktif görev üstlenmiş bir siyasetçi olarak edindiğim deneyimlerin Ankara’da kentimize faydalı olacağına inandığım için adaylığımı koydum” derken, “Nasıl ki bugüne kadar verilen her görevi menfaat beklemeksizin yerine getirdimse, bundan sonra da koşullar ne olursa olsun teşkilatımla birlikte Türkiyemiz ve Denizlimiz için sahada çalışmaya, kapı kapı dolaşıp insanlarımıza bir kez daha ulaşmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

AK Parti’de bir dönem il yönetiminde de görev alan 48 yaşındaki avukat Haluk Değirmenci; “Ben AK Partiliyim demenin cesaret istediği dönemlerden bu beri teşkilatın içindeyim. Dönem dönem çok ağır sorumluluklar aldım. Bu sorumluluklarımı eksiksiz yerine getirdiğime inanıyorum. Getirildiğim hiçbir makam ve verilen hiçbir görevi şahsi ikbalim için basamak olarak görmedim. Gerektiğinde beklemesini de bildim. Partime faydalı olamayacağım sorumlulukları almadım. Son dört yıldır belediye meclisi üyesi olarak hizmet ettim. Özellikle bu dönemin siyasi deneyimime çok şeyler kattığını söyleyebilirim” dedi.

Denizli’nin son 16 yılda önemli bir değişim geçirdiğini, kendisinin de bu değişime tanıklık eden bir siyasetçi olduğunu hatırlatan Haluk Değirmenci, “Şimdi insanlar belki alıştı ama Denizli’nin 16 yıl önceki halini düşündüğünüzde kentimiz olumlu yönde çok büyük bir değişim geçirdi. Bir zamanlar ütopik görünen yatırımlar kentimizde tek tek yükseldi bugün günlük yaşantımızın birer parçası oldu. Her ekonomisi ile hem sosyal ve kültürel yaşamı ile gelişmeye de devam eden özel bir kentimiz var. Görev aldığım dönemlerde farklı tecrübeleri yaşama olanağım oldu. Tüm bunları birikim olarak değerlendirmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getireceği farklılıklarda tecrübelerimle Ankara’da Denizlimiz adına faydalı olacağıma inanıyorum. Bu nedenle aday oldum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı