REKLAMI GEÇ

Hasan Oymak aday adaylığı başvurusunu yaptı

Hasan Oymak aday adaylığı başvurusunu yaptı

Bir süredir kulislerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağı konuşulan Ankara Denizlim Derneği Başkan Av. Hasan Oymak başvuruyu yaptı. İl Başkanı Necip Filiz’e başvuru evraklarını teslim eden Oymak, “Bu şehre borçluyuz. Denizli sevdamızı hizmete çevirmeye talip olduk” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2018 Pazar, 14:40

Erken genel seçimler ile ilgili takvim işlerken, aday adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bir süredir AK Parti saflarında siyasete atılacağı konuşulan Ankara Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak ile ilgili iddialar gerçeğe dönüştü. Hasan Oymak, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

BAŞVURUYU İL BAŞKANLIĞI’NA YAPTI
Ankara Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak, milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti Denizli İl Başkanlığı’na yaptı.

İl Başkanı Necip Filiz’e başvuru evraklarını teslim eden ve belgesini alan Hasan Oymak, “Bizim için Denizlili olmak hep gurur verilesi oldu. Bu şehre borçluyuz. Denizlim Derneği ile yaptığımız tüm çalışmalar bu borcu ödemeye yönelikti. Şimdi başka bir kulvarda, aynı hedefle, Denizli sevdamızı hizmete çevirmeye talip olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı