REKLAMI GEÇ

Çelik, “Emanet oyları geri istiyoruz”

Çelik, “Emanet oyları geri istiyoruz”

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, emanet oylarını geri istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 17:25

7 Haziran 2017 seçimlerinde DP Denizli Milletvekili Adayı olan Aşkın Çelik, Demokrat Parti’ye gönül vermiş partililere seslendi. İyi Parti listelerinden seçimlere girecek olan DP’nin Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, ilçeler ile birlikte seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.

Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde partinin durumundan dolayı diğer partilere oy verdiklerini anlatan Çelik, “Yaptığımız temaslarda partimize yıllarca gönül vermiş insanlar diğer partilere oy vereceklerini söyledi. Bizler de onların tercihine saygı duyduk. Ancak yapılan seçimde Denizli ölçeğinde hatırı sayılır bir oy aldık. Cumhurbaşkanlığı ve erken genel seçimlerde İyi Parti listesinden seçimlere katılacak olan Demokrat Parti olarak emanet oylarımızı geri istiyoruz” dedi.

DP’LİLERE SESLENDİ
“Partililerimizi ana ve baba ocağına yani yuvamıza tekrar bekliyoruz” diyen Çelik, “Partililerimizi Genel Başkanımız tek siyaset bilimci lider olan Gültekin Uysal ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in etrafında birleşmeye davet ediyoruz. Bu mesele vatan, bayrak, ezan, ülke, özgürlük, demokrasi, cumhuriyet meselesidir. Bu seçim Demokratlar için iyi bir fırsattır. Özlenen günler geri geliyor. Daha önce dile getirdiğimiz gibi kırat mecliste olacak” dedi.

“SEFERBERLİK İLAN ETTİK”
Makam ve mevki beklentisinde olmadıklarını yineleyen Çelik, “Bizim illaki bir yerlerde, listelerin içinde olup olmamamız çok önemli değil. Genel Başkanımızın inisiyatifi doğrultusunda bizlere verilecek her türlü göreve hazırız. Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da partimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak, mecliste çoğunluğu sağlamak adına çalışmalar yapacağız. 19 ilçemiz ile seferberlik ilan ettik. Bütün ilçe teşkilatlarımız ile varımızı yoğumuzu ortaya koyarak gayret göstereceğiz” dedi.

“KIRATIN NAL SESİ DUYULMAYA BAŞLANDI”
Demokrat Parti’nin 2002 yılından sonra ilk kez meclise gireceğine olan inancını dile getiren Çelik, “Bizler buna inanıyoruz. Partimize gönül verenler de inansın ve sandıkta gereğini yapsın. Genç Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Türkiye’deki liderler arasında tek siyaset bilimcidir. 36 yaşında Demokrat Parti’nin genel başkanı olmuştur. 41 yaşındadır. Gültekin Uysal ve Merak Akşener’e sonuna kadar güveniyoruz. Akşener’i Cumhurbaşkanı yapana kadar çalışacağız. Milli ittifakın aldığı bütün kararların arkasındayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı