REKLAMI GEÇ

Adnan Keskin neden Ankara’ya gittiğini Denizlihaber.com’a açıkladı

Adnan Keskin neden Ankara’ya gittiğini Denizlihaber.com’a açıkladı

Siyasetin en hareketli döneminin yaşandığı şu günlerde CHP’nin etkili siyasetçilerinden Adnan Keskin’in yaptığı “Ankara’ya gidiyorum” paylaşımı heyecan yarattı. Kulislerde Keskin’in aday adayı olabileceği konuşulurken, kurt siyasetçi Denizlihaber’e açıkladı, “Aday adayı değilim, özel işlerim nedeniyle kısa süreliğine geldim. Kısa sürede dönüp, Denizli’de partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2018 Çarşamba, 16:53

Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli siyaseti de son dönemlerin en hareketli günlerini yaşıyor. Milletvekili olmak isteyen isimler aday adaylığı sürecini takip ediyor, siyasilerin neredeyse tamamının bir ayağı Ankara’da.

Bu süreçte Denizli’nin kurt siyasetçilerinden Adnan Keskin’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, CHP başta olmak üzere kulisleri hareketlendirdi.

“ANKARA’YA GİDİYORUM”
Uzun yıllar CHP’nin üst yönetimlerinde yer alan, milletvekilliği ve bakanlık yapan Adnan Keskin, sosyal medya hesabından, “16 gündür kent merkezi ve mahallelerde sevinci, acıyı paylaşarak, kadın, erkek, yaşlı, genç konuşarak, tartışarak yürüttüğüm siyasi çalışmalarımı noktalayarak Ankara’ya dönüyorum. Önümüzdeki günlerde tekrar gelip, parti çalışmalarımı yürüterek, ulusuma, ülkeme borcumun ve sorumluluğumun gereğini yerine getirerek, çalışmalarımı devam edeceğim” açıklaması yaptı.

KULİSLER HAREKETLENDİ, ADAY ADAYI MI
Keskin’in bu paylaşımının ardından CHP kulisleri birden hareketlendi. Herkes Keskin’in neden Ankara’ya gittiği sorusunun cevabını ararken, etkili siyasetçi bu sorunun cevabını Denizlihaber.com’a verdi.

ÖZEL İŞLERİM VARDI, ADAY ADAYI DEĞİLİM
Adnan Keskin, Ankara’ya dönüş nedeninin tamamen özel nedenlerden kaynaklandığın belirterek, milletvekili aday adayı olmadığını söyledi. Bu süreçten sonra adaylık düşüncesinin olmadığını belirten Keskin, “Partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim. Özel işlerimi yaptıktan sonra kentime geri döneceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı