REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi atağa geçti

CHP Merkezefendi atağa geçti

Erken seçim kararı alındı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı atağa geçti. İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in projelerinden biri olan “Merkezefendi’yi dinliyoruz” hayata geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2018 Perşembe, 12:12

Siyaset erken seçime kilitlendi, teşkilatlarda hareketlilik daha da arttı. CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı da tempoyu artırdı.

İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in projelerinden biri olan “Merkezefendi’yi dinliyoruz” hayata geçirildi.

Parti merkezinde her salı günü 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek proje kapsamında vatandaşlar dinlenecek, sorunlar tartışılacak ve çözüm yolları aranacak.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, siyasetin halk gününü başlattıklarını belirterek, “Bu tür organizasyonlar valilik ve belediyeler tarafından yapılıyor, ancak siyasi partilerde bu bir ilk olacak. Her hafta salı günleri 15.00-18.00 saatleri arasında kapımız tüm vatandaşlarımıza açık olacak” dedi.

Başkan olarak kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin buluşmada hazır olacağını ifade eden Varlıker, “Vatandaşlarımızı bekliyoruz. Biz onları dinlemeye hazırız. Bu ülke için söyleyecek sözü olanlar, ellerini taşın altına koymak isteyenler, bu süreçte bize katkı vermek isteyenler ve sorunlarını paylaşacak bir merci arayanlara kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Varlıker, projeyi erken seçim kararı alınmadan önce başlattıklarını da kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı