REKLAMI GEÇ

İnce ilk kez mitinginde selfie çekti

İnce ilk kez mitinginde selfie çekti

Denizli’de halka seslenen Cumhurbaşkanı adayi Muharrem İnce ilk kez bir mitinginde selfie çekti. İnce, kendisini dinlemeye gelen kalabalığın enerjisine hayran kaldı, “Buradan gitmek istemiyum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2018 Pazar, 10:22

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün Bozkurt Belediyesi tarafından yaptırılan Güneş Enerjisi Santrali’nin açılışına katılmak üzere Denizli’ye geldi. İnce açılışın ardından öğleden sonra 29 Ekim Bulvarı üzerindeki Özay Gönlüm Meydanı’nda halka seslendi.

Burada Cumhurbaşkanı adayı İnce’yi müthiş bir kalabalık karşıladı. İnce’nin halka hitap ettiği platform diğer siyasi mitinglerin aksine bu kez döner kavşağın en gerisine kuruldu. Dinleyiciler bu sayede hem Lozan Caddesi, hem hastane tarafı hem de bulvar üzerinde rahatlıkla konuşmaları dinleyebildi.

Yakın kentlerden de mitinge katılmak için gelenler ile birlikte alanda büyük bir kalabalık oluştu. Dinleyiciler özellikle 29 Bulvarı üzerinde yerini alırken kalabalığın arka tarafı bir hayli uzakta kaldı.

Kürsüye çıktığı sırada sık sık Denizli’deki heyecanı öven, ilgiye duyduğu memnuniyeti dillendiren İnce kentteki enerjiye hayran kaldı ve ‘Denizli’den gitmek istemiyorum” dedi.

İnce konuşmasının son bölümünde ilk kez bir mitinginde sahneden selfie çekti. Muharrem İnce selfie fotoğraflarını ise twitter hesabından paylaştı. İnce’nin bu paylaşımı bir anda binlerce beğeni aldı ve diğer kullanıcılar tarafından da paylaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı