REKLAMI GEÇ

Muharrem İnce 12 Mayıs’ta Denizli’ye geliyor

Muharrem İnce 12 Mayıs’ta Denizli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 12 Mayıs’ta Bozkurt’ta yapımı tamamlanan güneş enerjisi santralinin açılışını yapacak aynı gün halka seslenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2018 Pazar, 13:51

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı Yalova milletvekili Muharrem İnce, 12 Mayıs günü Denizli’ye gelecek.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in davetlisi olarak kente gelecek olan İnce, bu ilçede güneş enerjisi santrali açılışı yapacak.

Bozkurt Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan ve Kuyucak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan santralin açılışının ardından Denizli’ye geçecek olan İnce burada saat 16:00’da halka seslenecek. Denizli’de gerçekleşecek mitingin yeri daha sonra kamuoyuna açıklanacak.

Diğer yandan Bozkurt Belediyesi’nin üç yıldır uğraş verdiği Kuyucak’taki güneş enerjisi santrali ilçe belediyesinin bütçesine aylık 60 bin liralık girdi sağlayacak. Bir yıllık fizibilite çalışmalarının ardından tarıma elverişsiz bir arazide imar çalışması yapan Başkan Birsen Çelik, Aydem ile 2015 yılında 1 megawatlık bağlantı anlaşmasına da imza attı. Bütçesi tamamen Bozkurt Belediyesi tarafından karşılanan santralin ihalesi 4 milyon liradan verilmişti. Santralin beş yıl içinde tüm masraflarını amorti etmesi öngörülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı