REKLAMI GEÇ

Gökbel: “Başarının sırrı milletin vefası”

Gökbel: “Başarının sırrı milletin vefası”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeki başarının, halkın AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetlerine duyduğu vefanın sonucu olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2018 Salı, 14:58

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerin sonuçlarını değerlendirdi. Parti teşkilatları olarak, seçim sürecinde yoğun bir çaba sergilediklerini belirten Başkan Gökbel, “İlçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımız ve yönetimlerine, sandık kurulu üyelerimize, gönüllülerimize, her fırsatta kahvehanelerde, dost meclislerinde, misafirliğe gittikleri evlerde, AK Parti’yi ve hizmetlerini anlatan davamıza gönül vermiş kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Her biri çabalarıyla güçlü Türkiye idealine ve devletimizin bekasına büyük bir katkı sağlamışlardır ve tarihi bir başarıya imza atmışlardır. Emekleriyle, alın terleriyle yüzümüzü ağartmışlardır. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

“MİLLETİMİZ ÜLKESİNİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTI”
AK Parti’nin Türkiye için kritik bir dönemde bir seçim zaferine daha imza attığını belirten Gökbel, “Seçimlerin Türkiye’nin bekası, coğrafyamızın geleceği için, İslam Alemi için kritik öneme sahip olduğunu vurgulamıştık. Yeni süreçte emperyalist güçlerin Türkiye’nin yönetiminde AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı istemediğini anlatmıştık. Halkımız, bu seçimlerde verdiği kararla, ülkesinin geleceğine sahip çıkmıştır. Seçimdeki sonuç, halkımızın oynanan oyunlara, ekonomideki spekülatif müdahalelere prim vermediğini, AK Parti’ye ve davamızın lideri Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetlerine ahde vefa ile yaklaştığını ortaya koymaktadır. Başarımızın temelinde yatan budur. Nasıl ki; bu necip millet bize vefasını göstermiştir, bize de bu asil millete layıkıyla hizmet etmek için gece-gündüz çalışmak düşmektedir. Bu seçim geride kaldı. Ancak biz, milletimizi bir bütün olarak kucaklayarak çalışmaya devam edeceğiz. Herkesi anlamaya, sorunlarına çare olmaya, kendimizi toplumun tüm kesimlerine anlatmaya devam edeceğiz. Hiçbir başarı bizi çalışmaktan alıkoymayacak. Halkımız için, ülkemiz için, davamız için her zaman daha iyinin, daha güzelin peşinde olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte cumhur ittifakı çatısı altında bizlerle birlikte yürüyen BBP ve MHP ilçe başkanı ile teşkilatlarına da teşekkürlerimi ifade ediyorum. Söz konusu vatan olduğunda nasıl bir ve beraber olduğumuzu cümle aleme bu vesileyle açıkça ifade ettik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı