REKLAMI GEÇ

Denizli protokolü nerede oy kullanacak?

Denizli protokolü nerede oy kullanacak?

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için geri sayım başladı. Peki, Denizli protokolü oylarını nedene kullanacak? İşte cevabı:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2018 Cumartesi, 17:33

Erken seçim kararının alınmasının ardından başlayan propaganda dönemi tamamlandı, söz sırası seçmene geldi. Denizli protokolünün ve milletvekili adaylarının oylarını nerede kullanacağı da açıklandı.

Buna göre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci oyunu Kınıklı’daki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullanacak.

Vali Hasan Karahan oyunu konağının yakınında bulunan Başkarcı’daki Mustafa Kulaklı İlkokulu’nda verecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde tercihini Gerzele Mahallesi’ndeki Hayırseverler Ortaokulu’nda ortaya koyacak.

AK Parti Milletvekili Cahit Özkan Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda, Şahin Tin de Kervansaray Mahallesi’nde bulunan Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda oylarını kullanacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca Servergazi Kız meslek Lisesi’nde oyunu kullanırken, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan Bağbaşı Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi, Teoman Sancar da Durmuş Ali Çoban Lisesi’nde sandığa gidecek.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün Lütfi Ege Anadolu Lisesi, 1. sıra adayı Yasin Öztürk Abalıoğlu Yem Sanayi İlkokulu, Şule Türkarslan Lütfi Ege Anadolu Lisesi, Nafiz Öz de Başkarcı’da oyunu kullanacak, tercihlerini ortaya koyacak.

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz ise oyunu, Emsan İlköğretim Okulu’nda kullanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı