REKLAMI GEÇ

Filiz: “Türk milleti demokrasi dersi verdi”

Filiz: “Türk milleti demokrasi dersi verdi”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Türk milletinin, Türkiye’ye musallat olan küresel şer odakları ve onların içerideki işbirlikçilerine karşı istikrardan, huzurdan, güvenden ve barıştan yana tavır koyarak yine güzel bir vatanseverlik ve demokrasi dersi verdiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2018 Pazartesi, 16:41

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarını değerlendirdi.

Vatandaşların bu seçimi devletin bekasıyla ilgili görerek son derece sağduyulu bir karar verdiğini aktaran Filiz, “Tüm şer odaklarına rağmen, rekor bir katılımla ümmetin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurun zaferi ile başkan seçilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Yapılan seçim öncelikle şehrimize, vatanımıza, milletimize ve de ümmetimize hayırlı olsun. Bu başarı halkla bağ kurabilen, bütünleşebilen yıllardır bu ülkeye hizmet etmiş bir siyasi liderin aldığı başarıdır. İnsanların hür iradelerini ortaya koymaları ve neticesinde de yıllardır bu ülkeye hizmet eden elinden geleni yapan ömrünü millete adamış bir liderin ilk başkan olarak seçilmesinden dolayı sevinçliyiz. Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa zamanıdır. Türk halkı büyük sağduyusu ile bir kez daha fırtınalı ve belirsiz yollar yerine, istikrarlı ve güvenli rotayı tercih etmiştir” dedi.

Seçimin kazananının, ülkeyi gelecek hedeflerine ulaştırmak için büyük bir irade sergileyen Türk milleti olduğunu vurgulayan Filiz, “Necip Türk milleti, Türkiye’ye musallat olan küresel şer odakları ve onların içimizdeki işbirlikçilerine karşı istikrardan, huzurdan, güvenden ve barıştan yana tavır koyarak yine güzel bir vatanseverlik ve aynı zamanda demokrasi dersi vermiştir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı