REKLAMI GEÇ

Haziran Hareketi’nden ‘Tamam’ buluşması

Haziran Hareketi’nden ‘Tamam’ buluşması

Haziran Hareketi’nin ‘tamam’ buluşması gerçekleşti, Böke toplantıya katılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2018 Pazar, 16:59

Haziran Hareketi Denizli Meclisi, “Tamam” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe katılması planlanan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin Muharrem İnce’nin İzmir mitingi nedeni ile Denizli’ye gelemedi.

Söyleşinin moderatörlüğünü TMMOB İl Koordinasyon Üyesi Mehmet Sarıca, konuşmacı olarak CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve Özgürlükçü Dayanışma Partisi (ÖDP) Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş yer aldı. Özdemir Düğün Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba da katıldı.

Söyleşi başlamadan önce topluluk, özgün müzik sanatçısı Sevinç Eratalay’ın şarkılarına eşlik etti, sloganlar attı.
Şarkılardan sonra, söyleşiye katılamayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin mesajı okundu. Böke mesajında; “Halk olarak duyduğumuz yalanlardan sıkıldık ve artık ‘Tamam’ diyoruz. 24 Haziran ve sonrasında üzerimize düşen sorumluluklarını yerine getirmek için hazırız” diyerek söyleşiye katılamadığını belirtti.

Ardından konuşma yapan ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Erzurum’da yaptığı miting hakkında açıklama yaparak, “Mitinge Erdoğan geç başladı. Sloganları ise, ‘Vakit Türkiye Vakti’ olmuş. Bence artık vakit, ‘Tamam’ vakti. Biz siyasal islamı yeneceğiz. Biz bunları, Gezi’de Ali İsmail Korkmaz’da, Berkin Elvan’da, ‘Seni Başkan Yaptırmayacağız’da, Adalet Yürüyüşü’nde yendik aslında ama sonunu getiremedik. Ancak 24 Haziran’da bunu tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı