REKLAMI GEÇ

İL BAŞKANLARI SOSYAL MEDYADAN KAPIŞTI

İL BAŞKANLARI SOSYAL MEDYADAN KAPIŞTI

İyi Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in dünkü mitinginde Erdoğan ve Zeybekci hakkındaki sözleri Ak Parti kadrolarının tepkisini çekti. İl Başkanı Necip Filiz’in sosyal medyadaki paylaşımına İyi Parti İl Başkanı Akgün’den yanıt geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 10:18

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in dün Denizli’de söylediği sözler Ak Parti kadrolarının tepkisini çekti.

Konuşmasında sıklıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Akşener, Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi de hedef tahtasına oturtmuştu.

Zeybekci için, “Bana bakın. Bu arkadaşı nereden buldunuz. Dediniz ki Denizli’ye bela olmasın milletin başına bela olsun. Attınız başınızdan. Sanayi şehrinden gelen kişi kurla ne işimiz olur diyor. Cahil desen cahil değil. Ahmak desen ahmak değil. Hayır, ahmak olsa cep doldurmayı bilmez. Çok akılı olduğu kesin…” diyen Akşener, kentte yeni bir tartışmayı da ateşlemiş oldu.

FİLİZ SOSYAL MEDYADA YAZDI
Ak Parti Denizli teşkilatı mensupları sosyal medyada Zeybekci’ye destek olup Akşener’e yüklenen paylaşımlar yaptı. Bu modaya İl Başkanı Necip Filiz de uydu. Filiz, ‘SahtekarMeral’ etiketi ile yaptığı paylaşımda; “Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle…” ifadesini kullandı.

SANAL İL BAŞKANI
Bu paylaşıma İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün’den yanıt geldi. Necip Filiz’i ‘sanal il başkanı’ olarak nitelendiren Akgün ‘Eylemsiz doçent’ etiketi ile paylaştığı yazısında; “Sanal il başGanının, sanal düşüncesini faceden okudum. Siyaseten, filiz olarak doğan, filiz olarak yaşayan, hiç bir zaman ağaç olamayıp, filiz olarak kalacak filiz başGan; Süte su katarak yoğurt çoğaltmasını çok iyi bildiğinden, aklın ancak hinliğe çalışır. Keşke bu kahramanlık dilini (!) Gazetelere konu olan, Milli Eğitimde ki liyakatsız atamalarda da kullansaydın. Denizli halkı seni unutmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı