REKLAMI GEÇ

Sarı, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Sarı, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Makine Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD) Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Sarı, 24 Haziran Seçimlerini değerlendirdi. Sarı, “Güven ve istikrarın devam etmesi sanayici ve işadamlarımızın da ileriye daha güvenle bakması için gerekliydi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2018 Çarşamba, 18:13

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, yazılı bir açıklama yaparak 24 Haziran Seçimlerini değerlendirdi. Seçimlerin ülkenin önünü her yönü ile açacak olmasının sanayicileri ve imalatçıları umutlandırdığın belirten Sarı, “Ülkemizde koalisyonlar dönemi tamamen kapanmıştır. Yerini güven ve istikrara bırakmıştır. Güven ve istikrarın devam etmesi sanayici ve işadamlarımızın da ileriye daha güvenle bakması için gerekliydi. Halkımız istikrardan yana oy kullanarak demokrasiye olan inancımızı tescil etmiştir. Oylamaya katılımın bu kadar yüksek olması da bunu kanıtlar niteliktedir. Ülkemiz ve ilimiz, tatsız olaylar yaşamadan seçimi tamamlamıştır. Artık seçmen ayrılıkçı ve farklı politikalar izleyenlerin dönemini bırakıp, ülkemize faydalı olacak bir politikada birleşmeye karar verdi, uzlaşmacı bir siyaset izlenmesi gerektiğini, istikrarın ne denli önemli olduğunu herkese gösterdi” dedi.

Bu süreçten sonra seçilen milletvekillerinin koltuk derdinde almamasını, tüm vatandaşları kucaklayıp, yeni bir gelecek için çaba göstermelerini temenni eden MAKSİAD Başkanı Sarı, “Seçim öncesinde de dediğim gibi, bizim için hangi sektör olursa olsun dertlerimizi anlayabilecek, sorunlarımızı çözmede bize yol gösterecek milletvekillerini görmek istiyoruz. Yeni sitemin bürokrasiyi azaltarak karar alma sürecini kısaltmasını bekliyoruz. İş dünyası her zaman güven ve istikrarın yanındadır. Ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa etmek için biz Makina Sanayiciler olarak hazırız. Seçim ortamında devam eden belirsizlik de ortadan kalktığına göre ekonomik çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı