REKLAMI GEÇ

BİLBOARD DEĞİL BİSBOARD

BİLBOARD DEĞİL BİSBOARD

Reklam panolarına yüksek bütçeler ayırmak istemeyen İyi Parti adayı yeni bir platform oluşturup tanıtım sıkıntısına çare buldu. Bisiklet binen vekil adayı Yasin Öztürk, hem reklam yaptı hem farkındalık oluşturmaya çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 14:40

Seçim döneminde kentin en işlek noktalarındaki bilboardların yanı sıra bina giydirmeleri ile seçmenin dikkatini çekmeye çalışan siyasetçiler bu kez farklı bir alternatifle vatandaşın karşısına çıktı. Yüksek bedelli bina giydirmeleri ve bilboardlar için bütçe oluşturmayan İyi Parti adayı Yasin Öztürk kendi çözümünü kendi üretti.

Hazırlattığı bisikletlerin bir yanına İyi Parti Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in diğer yanına da kendi resmini asan Öztürk, bisboard dediği uygulama ile Denizli’de seçim çalışması yaptı.

Oluşturduğu 15 bisikletliden oluşan bir ekiple Denizli sokaklarında penal çeviren Yasin Öztürk aynı zamanda farkındalık oluşturmaya çalıştı.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün ve partili gençlerle birlikte Delikliçınar Meydanı’nda tanıtım kampanyasına start veren Öztürk, aldığı ilk tepkilerden de memnun.

Bisboarda binen milletvekili adayı Yasin Öztürk, “Yıllardır alışagelmiş seçim çalışmasının dışına çıkarak farkındalık yaratmak istedik. Bilboardların ve afişlerin pahalı olması nedeniyle optimal işler yapmamız gerekiyor en uygun bütçe ile en çok ses getiren çalışmaları yapmak İçin sürekli çaba harcıyoruz . Görüntü ve görültü kirliliğini ortadan kaldırmak için seçim çalışmalarımızı böyle yapacağız. Parti olarak çevreye en üst düzeyde saygı gösteriyoruz en az seviyede egzoz atığı meydana getiriyoruz. Araç giydirmek de çok pahalı. Binlerce lira israftan da kaçınmış oluyoruz. Bence iyi bir tanıtım aracı ve samimi… Kentin her noktasına bununla ulaşacağız” dedi.

İyi Parti kurmayları ihtiyaca göre bisboardların sayısını artırabileceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/