REKLAMI GEÇ

Demokratlar, Öz etrafında kenetlendi

Demokratlar, Öz etrafında kenetlendi

Önceki gün Esin Otel’de bir araya gelen Demokrat Parti çizgisinden gelen ve Adalet Partisi ile Doğruyol Partisi’nin çeşitli önemli kademelerinde görev almış olan isimler, İYİ Parti Milletvekili Adayı Nafiz Öz’ün etrafında kenetlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2018 Perşembe, 10:15

Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol çizgisinden gelen, bu partilerin çeşitli kademelerinde görev yapan büyük Türkiye sevdalısı demokratlar, Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti’de bir araya geldi, dağılan DYP tabanını toparlamak üzere harekete geçti.

Aralarında eski DYP il başkanlarından Necati Caner, Uğur Saraçoğlu, Zafer Bakırsoy ile Hüseyin Çetinkaya, İsmail Ağa, Ahmet Kılınz, Süleyman Aslan, Turgay Üçyıldız gibi isimler, 1999 seçimlerinde Denizli bazında iki milletvekili çıkaran yüzde 38 oranlarındaki oylarının İYİ Parti bünyesinde toparlanması için yollara düşüyor. Büyük bölümünün AKP bünyesinde olan bu oylarının eski bakanlarından Meral Akşener başkanlığındaki İYİ Parti’ye geleceğine inanıyor.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI
İYİ Parti Milletvekili Adayı Nafiz Öz, yapılan toplantıda, muhafazakarların ve demokratların kendilerine büyük ilgi gösterdiklerini belirterek, “İki aydan beri köy köy, kasaba kasaba, ev ev dolaşıp insanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Seçim süreci baskın olduğu için çok kısa. Bu seçim, herkesin bildiği gibi yeni kurulmuş bir partinin güçlenmemesi için yapılan bir şok seçimdir. Partimizin devlet yardımı bile yoktur. Tüm engellemelere rağmen grup kurmak suretiyle seçime katılabildik. Bütün masraflar imece usulü cesurlar hareketinin küçük katkıları ile yürütülmektedir. Bizler AKP gibi dev afişler, gösterişli yemekler, lüks araçlar ile mitinge adamlar taşımak, millete güç baskısı yaparak seçim çalışması yürütmüyoruz. Bu seçim, milletimizin saraya ya da kendilerine özgürlük arasında yapacağı tercihtir. Ya bu güç ve baskıya boyun eğecekler, ya da böyle gitmesin diyecekler. Gittiğimiz her yerde bir aldatılmışlık, mahalle baskısı ve korku var. Yıllardan beri insanlar birbirleriyle ötekileştirilmiş, herkes bu ayrıştırmacılığın düzeltilmesi gerektiğinin inancında. Partililerin sandıkları sahip çıkmasını istiyor, milletin gereğini yapacağını belirtiyorlar. Korkmayın, inanın, biz kazanacağız. Her türlü sandık hilelerine karşı tedbirler alındı. Her kademede kontrollerin sağlanacağı bilgisayar sistemi de kuruldu. Be sefer tamam. Biz inandık, siz de inanın. Ülkemizin geleceği için bu seçimde gereğini yapın” diyerek, demokratların seçim çalışmalarına açıktan katılmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/