REKLAMI GEÇ

Öz: “Milletin aklıyla alay ediliyor”

Öz: “Milletin aklıyla alay ediliyor”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nafiz Öz, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarına İncilipınar Mahallesi’nde devam etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen Öz, soruları da yanıtladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2018 Pazar, 12:24

Burada vatandaşlara seslenen Nafiz Öz, 24 Haziran seçim sürecinin son günlerini yaşadıklarını belirtti. 16 yıldır ülkeyi yönetenlerin seçim öncesi söyleyebilecekleri bir sözün kalmadığını dile getiren Nafiz Öz, “Artık mağduru oynayamıyorlar. Ekonomi çöktü, istikrarı sağlayamadılar” dedi.

Öz, “Sanki memlekette bunlardan başka haklı hiç kimse yok. AK Parti ve Erdoğan olmazsa ülke idare edilemez inancını hakim kılmaya çalışıyorlar. Mağrur olma padişahım, senden büyük Allah var” dedi.

İktidarın söylemleriyle Türk insanının aklıyla alay ettiğini anlatan Nafiz Öz, “Dev afişler şehrin her yerini kaplıyor, lüks minibüsler bangır bangır bağırıyor, iftar yemekleri şaşalı bir şekilde devam ediyor. Ramazan’ı da alet ediyorlar. Ancak bu sefer milletimiz uyandı. ‘Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Bu paralar kimin cebinden çıkıyor?’ soruları soruluyor. Kendileri saraylarda yaşarken, bir kısım mutlu yandaş azınlığın desteğiyle, iyi niyetli insanlarımız yıllarca kandırıldı. Bu düzenin böyle devam etmesi ve insanlarımızın ağzına bir parmak bal çalınması ters tepkilere yol açıyor. Önceki seçimlerde olduğu üzere biz öndeyiz, biz büyüğüz şeklinde psikolojik baskı yapılıyor” dedi.

Düşünen halkın ferasetine güvenlerinin tam olduğunu belirten Nafiz Öz, “Atatürk’ün annesine hakaret etmiş fesli Kadir’in elini sıkanların, sandıkta bunun hesabını millete verecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/