REKLAMI GEÇ

Öztürk: “Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız”

Öztürk: “Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, 81 milyonun hiçbir ayrıcalık, ayrılık, eşitsizlik taşımayan, herkesi birleştiren, beraberlik ve benzerlerini büyüten bir anlayışla yönetilmesi gerektiğini belirterek, bu anlayışla iktidara talip olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2018 Cuma, 11:18

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı bir bölgede ziyaretler gerçekleştiren, vatandaşlarla buluşan, dert dinleyen ve çözüm sunan Öztürk, enerjisiyle halkı etrafında toplamayı başarıyor.

Ziyaretlerinde sürekli eşitlik ve adalet vurgusu yapan Öztürk, 81 milyonun tamamını hiçbir ön koşul olmaksızın kucaklamak üzere yola çıktıklarını anlatıyor.

Öztürk, “81 milyonun tamamının hiçbir ayrıcalık, ayrılık, eşitsizlik taşımayan, herkesi birleştiren, beraberlik ve benzerlikleri büyüten, kapsayıcı bir anlayışla yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlayış, bizim vazgeçilmez kuralımızdır. Türkiye insan, doğa, kültür ve bunların birbirleriyle ilişkileri açısından, dünyanın en zengin ülkelerinden biridir. Sadece biz böyle olduğuna inandığımız için değil, kanıtlar böyle olduğu için ülkemizin potansiyelini açığa çıkarmanın bir yolu var diyoruz. O yol da; Devletle insan arasındaki uçurumu, insanımıza ve sahip olduğu değerlere güvenerek kapatmaktır” dedi.

Yıpranan, millete hizmet amacını yitirmiş, belirli yapılara hapsedilmiş devleti yeniden yapılandırarak tedavi edeceklerini belirten Öztürk, “Devletin en önemli hedefi, insanın güven ve refah içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Devletin en önemli görevi, insanı korkutmak, tedirgin etmek olamaz. Eğer öyle ise, birçok şey yanlış gidiyor demektir. Devletin görevi, insanın evinde mutlu, yatağında huzurlu, işinde, sokakta, okulda güven içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Bir ülkede, anne ve baba, çocuğunun geleceğinden endişe ederse, o ülkede devlet işini yapmıyor demektir. O ülkede yaşayanlar, devletinin adaletinden şüphe ediyor, herkese farklı davranıldığına inanıyorsa, devlet büyük yara almış demektir. Devletin kuruluş amacı, devleti yönetenleri değil, kendi milletinden başlayarak çevresinin, güven ve refah içerisinde yaşamasını temin etmektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/