REKLAMI GEÇ

Öztürk: “Kapatılan belediyeler iade edilecek”

Öztürk: “Kapatılan belediyeler iade edilecek”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, büyükşehir ile birlikte kapatılan belde belediyelerinin içinden çıkılmaz sorunlar yumağıyla boğuştuğunu belirterek, “24 Haziran sonra İYİ Parti iktidarında belde belediyelerin tüzel kişilikleri geri verilecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 13:51

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, Başkarcı’da halkla kucaklaştı, sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Büyükşehir’den sonra kapatılan belde belediyelerine yaptıkları ziyaretlerde hep benzer sorunlar ile karşılaştıklarını belirten Yasin Öztürk, Başkarcı halkını heyecanlandıran sözü verdi.

Öztürk, “Denizli büyükşehir olduktan sonra tüzel kişilikleri sona eren belde belediyeleri ne yazık ki sorunlar yumağı ile boğuşuyor. Daha önce hemen yanlarında olan belediyeler kapandıktan sonra sorunlarının çözümü için muhatap bulamamaktan yakınıyorlar. Büyükşehir’in uzak bölgelere hizmet götürme noktasında sıkıntı yaşadığı ortada. Bunun çözümü belli. İYİ Parti iktidarında tüzel kişilikleri ellerinden alınan belde belediyeleri iade edilecek” dedi.

ORNAZ VADİSİ SORUNU
Ornaz Vadisi’nin Başkarcı’nın olduğunu belirten Öztürk, “Başkarcı halkı, sahip oldukları değer olan Ornaz Vadisi’ne ücret ödeyerek girmenin verdiği rahatsızlığı yaşıyor. Biz bu haksızlığın da takipçisi olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/