REKLAMI GEÇ

Öz: “İYİ Kent modeli hayata geçecek”

Öz: “İYİ Kent modeli hayata geçecek”

Bugüne kadar Denizli’de bir çok başarılı konut ve site yapımına imza atan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nafiz Öz, sürdürülebilir kentlerin partinin ana politikalarından biri olacağını belirterek, İYİ Kent modelinin hayata geçirileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 16:30

İYİ Parti Denizli Milletvekili Nafiz Öz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Her gün farklı bir ilçede, farklı mahallelerde Denizlililer ile buluşan Nafiz Öz, partisinin ülkenin kangrene dönen sorunlarına yaklaşımlarını ve çözüm önerilerini sunuyor.

Denizli’de bugüne kadar çok sayıda başarılı konut ve site projelerine imza atan Nafiz Öz, özellikle kentleşmeye ilişkin partisinin politikalarını anlattı.

TOKİ’inn alım gücü düşük, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal konut projeleri yapması gerekirken, amacından uzaklaşıp kupon arazi üzerine al gülüm ver gülüm bir şekilde lüks projeler uyguladığını dile getiren Öz, “Bu sistem, ayrıcalıklı insanların ve müteahhitlerin kesesini doldurmuş, tüm vatandaşlarımızın kesesine olumsuz yansımıştır. Bilimsel yöntemler ve planlamalardan uzaklaşılmış, günü kurtarma ve oy toplama tasarruflarına gidilmiştir. Hiç kimse inkar edemez, Ekonomimiz müteahhit ekonomisine çevrilmiş, sanayi, tarım ve yatırımlar milli olmaktan uzaklaşmıştır. Bunun sonucunda çiftçi yoksul, gençler en verimli çağlarında işsizdirler” dedi.

İYİ Parti iktidarında sürdürülebilir kentlerin ana politikalarından biri olacağını kaydeden Öz, “Dünya güzeli kentlerimizi rant uğruna tahrip edip, ardından ‘yanlış yaptık’ diye itirafta bulunan mevcut iktidarın şehircilik anlayışını tamamen ortadan kaldıracağız. İnsan doğasına, ülkemizin tarihi ve doğal zenginliklerine ve binlerce yıllık Anadolu kültürüne uygun bir kentleşme anlayışına sahip ‘İYİ Kent Modeli’ni hayata geçireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/