REKLAMI GEÇ

Türkarslan Buldan’da halkla kucaklaştı

Türkarslan Buldan’da halkla kucaklaştı

İYİ Parti Denizli 2. sıra Milletvekili Adayı Dr. Şule Türkarslan, günün 24 saatini ayırdığı 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Buldan’da vatandaşlarla kucaklaşan Türkarslan, “İYİ Parti iktidarında toplumsal refah ve huzurun önündeki en büyük engel olan işsizliğe karşı kapsamlı bir mücadele başlatacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2018 Cumartesi, 10:39

İYİ Parti’nin 2. sıra Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, enerjisi ve halkla kurduğu iletişimle dikkat çekiyor. Her günü farklı bir bölgede, halkla iç içe geçiren İYİ Parti’nin doktor adayı Şule Türkarslan, Buldan’ı ziyaret etti, vatandaşlarla kucaklaştı, sorunlarını dinledi, İYİ Parti’nin çözüm önerilerini sundu.

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener önderliğinde Türkiye’nin kurtuluşu için yola çıktıklarını belirten Türkarslan, halktan gördükleri ilginin doğru yolda olduklarını bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Buldan ziyaretinde vatandaşlar ve esnaflar ile samimi bir ortamda sohbet eden Türkarslan, özellikle işsizliğe dikkat çekti.

Türkarslan, “Biliyoruz ki, insanların mutluluğu, önce ilk aşamada evine ekmek götürme kaygısı taşımamaktan başlar. Toplumsal refah ve huzurun önündeki en büyük engel olarak gördüğümüz işsizliğe karşı kapsamlı bir mücadele başlatacağız. Bu amaçla, işsizlik oranını, OECD ortalamasına, %5.6’ya düşüreceğiz. Kadın istihdamını %50’ye yükselteceğiz. Gençlerin, işgücü piyasasının talep ettiği nitelikleri kazanabilmesi için, mesleki eğitim, staj ve işbaşında eğitim programlarını yaygınlaştıracağız. İşsizlik Sigortası Fonu’ndan işgücü kapasitesini ve kalitesini artırmaya yönelik projelere kaynak ayıracağız. Tehlikeli sektörlerde uzun çalışma süreli, ucuz ve kuralsız işçi çalıştırılmasını engelleyerek, iş cinayetlerini Türkiye’nin gündeminden çıkartacağız” dedi.

Harcamayı değil geliri vergilendiren, vatandaşın güveneceği bir vergi sistemi kuracaklarını anlatan Türkarslan, “Vergi mevzuatını sade ve anlaşılır hale getirip, bilgi teknolojilerinden faydalanarak kayıt dışılığı azaltacağıç, vergiyi tabana yayacağız. Asgari ücret üzerindeki vergileri, kademeli olarak kaldıracağız. Akaryakıt başta olmak üzere, belirli mallardan alınan, yüksek Özel Tüketim Vergisi oranlarını düşüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/