REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Milletvekili Adayı Şule Türkarslan temposunu artırdı

İYİ Parti Milletvekili Adayı Şule Türkarslan temposunu artırdı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Şule Türkarslan, 24 Haziran seçimleri için temposunu artırdı. Günün 24 saatini halkla buluşmalara ayıran Türkarslan, sokak sokak dolaşıyor, partisini ve kendisini anlatıyor, seçimlerde destek istiyor. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Türkarslan, “El ele verirsek, birlik olursak zorlukları aşarız. 24 Haziran Türkiye için büyük önem taşıyan bir tarih. Bu tarih, ülkenin kurtuluşu için atılacak ilk adım olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2018 Pazar, 09:45

24 Haziran seçimleri için geri sayım başlarken, İYİ Parti 2. sıra milletvekili adayı Şule Türkarslan temposunu daha da artırdı. Önceki gün tüm adaylar ile birlikte seçim çalışmalarının 2. etabını Çivril’de başlatan Türkarslan, yoğun bir tempoda halkla buluşmalara devam ediyor.

BİR DİZİ ZİYARET
Şule Türkarslan ve çalışma ekibi alışveriş merkezi ve pazar yerlerini ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sıcak bir ortamda karşıladığı Türkarslan, uzun uzun sohbet etti, İYİ Parti’yi ve kendisini anlattı.

Temas ettiği her vatandaşa ülkenin içinde bulunduğu çıkmazı anlatan, sorunlar yumağının çözülebilmesi için İYİ Parti’nin politikalarını sunan Türkarslan, ülkenin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Ziyaretlerde gördüğü ilginin kendisini son derece memnun ettiğini belirten Şule Türkarslan, uzun yıllardır doktor olarak hizmet verdiğini, bundan sonraki hedefinin de halkın vekili olarak çalışmak olduğunu söyledi.

Türkarslan, “Uzun süredir başarılı bir doktorluk sürecim var. Halkımıza sağlık alanında hizmet vermeye çalıştık. Bundan sonra da bu hizmetimizi siyasette sürdürmek istiyorum. Türkiye 16 yıldır kavgalarla, kamplaşmalarla ayrıştırılıyor. Ekonomi içinden çıkılmaz bir hal aldı, dolar aldı başını gidiyor. Türk halkının mutlu azınlığı sürekli zenginleşirken, bu ülkenin yükünü çeken memur, işçi, emekli, köylü her gün biraz daha fakirleşiyor” dedi.

İYİ PARTİ BUNUN İÇİN VAR
İYİ Parti’nin bu adil olmayan düzene son vermek için yola çıktığını belirten Türkarslan, “24 Haziran’da gelin bu düzene hep birlikte dur diyelim. Gelin 24 Haziran’da Millet İttifakı’nı önce sandıkta sonra da hayatın her kesiminde kuralım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/