REKLAMI GEÇ

Öztürk: “Çiftçiye mazot yüzde 50 indirimli verilecek”

Öztürk: “Çiftçiye mazot yüzde 50 indirimli verilecek”

İYİ Parti Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, yoğun bir tempoda 24 Haziran Erken Genel Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor. Acıpayam, Babadağ ve Sarayköy’de vatandaşlarla buluşan Öztürk, partisinin tarım politikalarını anlattı. Öztürk, çiftçilerin kullandığı mazotun yüzde 50 indirimli verileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 11:37

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, her gün farklı bir bölgede seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Temposunu sürekli artırarak daha fazla vatandaşa ulaşmaya çalışan Öztürk, Acıpayam, Babadağ ve Sarayköy’ün mahallelerinde halkla buluştu, sohbet etti, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

İYİ Parti’nin 5 yıl içinde Türkiye’nin tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten bir ülke olmasını sağlayacak programlarının hazır olduğunu belirten Öztürk, tarımın gelişmesi için çiftçinin desteklenmesi gerektiği koşulunun farkında olduklarını söyledi.

Çiftçilerin en önemli sorununun maliyetlerin yüksekliği olduğunu ifade eden Yasin Öztürk, “İYİ Parti iktidarında çiftçinin maliyetleri hızla düşürülecek. En önemli gider kalemlerinden biri olan mazot çiftçimize yüzde 50 indirimli verilecek. Çiftçilere yönelik İŞKUR aracılığı ile işletmecilik ve finans alanlarında eğitimler verilecek, hem hayvansal, hem de bitkisel üretimde bilgi eksiklikleri hızla giderilecek” dedi.

Sulama birliklerine su kullanma haklarının iade edileceğini, kayıp kaçakların en aza indirileceğini belirten Öztürk, kuracakları yenilenebilir enerji sistemleriyle de sulama birliklerinin en büyük masrafı olan elektrik giderlerini ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

Yanlış politikaların çiftçi üzerinde yarattığı ağır tahribatın ortadan kaldırılmasına yönelik adımlar da atacaklarını anlatan Öztürk, “Çiftçilerimizin yasal takibe düşen borçlarını faizsiz şekilde yeniden yapılandıracağız. Bu sayade çiftçilerimiz borç yükü altında ezilmekten kurtulacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/