REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Milletvekili adayı Yasin Öztürk’ten sert açıklama

İYİ Parti Milletvekili adayı Yasin Öztürk’ten sert açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Meral Akşener’in Denizli mitinginin yankıları sürüyor. Mitingde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerinin ardından sosyal medyadan yapılan açıklamalara İYİ Parti Milletvekili adayı Yasin Öztürk sert tepki gösterdi. Öztürk, “Biraz edep, biraz terbiye. Biliyoruz, korkunuz dağları aştı. Ama gidiyorsunuz. Bunlar da son çırpınışlarınız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 13:04

İYİ Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Denizli’de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirileri tartışılmaya devam ediyor.

Akşener’in kendisi ve genel başkanı ile ilgili sözlerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci sosyal medya hesabından yanıt vermiş, “Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı, iftiracı, günahkar ağızını bağlar, layık olduğun çukuruna geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” demişti.

YASİN ÖZTÜRK SERT ÇIKTI
Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin sosyal medyadan yaptığı açıklamaya İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yasin Öztürk sert tepki gösterdi. Tepkisini önce sosyal medyadan veren Öztürk, “Ben sana kaymakam (bakan) olamazsın oğul demedim. Adam olamazsın dedim” demiş atalar. Önce ülkeyi getirdiğiniz hale bak. Ekonomiye bak! Dolar’a bak! Ağababan da, fino köpeğin de kavgadan besleniyorsunuz. Siyasi kavgaya milletin karnı tok! Hadi ordan işine bak” dedi.

KARŞINIZDAKİ BİR KADIN
AKP kadrolarının her fırsatta kadına yönelik açıklamalar yaptığını, ancak Genel Başkan Meral Akşener’in de bir kadın olduğunu rakip olunca birden unuttuklarını belirten Yasin Öztürk, “Biraz edep, biraz terbiye. Biliyorum, korkunuz dağları sardı. Gidiyorsunuz ve bunlar gidişinizin göstergesi son çırpınışlarınız” dedi.

MEYDANLARA ÇIKMIŞTINIZ UNUTTUNUZ MU?
Kendi partilerinden bir kadına yönelik yapılan eleştirinin ardından AKP’nin meydanlara çıktığını, bas bas bağırdıklarını hatırlatan Yasin Öztürk, “Kadın kutsaldır. Biz bunu bilir, aldığımız terbiye ile bunun gereklerini yerine getiririz. Ancak görüyorum ki, ekonomiden anlamadığı her açıklamasında ortaya çıkan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere AKP kadroları el birliği etmiş, Genel Başkanımız Meral Akşener’in ekonomi üzerinden yaptığı değerlendirmeleri ve haklı eleştirileri karşısında saldırıya geçmiş. Eleştiriye biz de, genel başkanımız da her zaman açıktır. Ancak, bunların yaptığı eleştiri değil, hakarettir. Halkımız bu seviyesizliğin yanıtını 24 Haziran’da sandıkta verecektir” dedi.

BAKANLIĞININ SON GÜNLERİNİN TADINI ÇIKAR
Zeybekci’ye “Bakanlığının son günlerinin tadını çıkar” tavsiyesinde bulunan İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, “Artık sizin miyadınız doldu, tedavülden kalkıyorsunuz. Halkımız sizi layık olduğunuz yere 24 Haziran’da gönderecektir. Hatırlatmak isterim: Korkunun ecele faydası yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

Telefon: (0258) 264 04 94

İnternet Sitesi: http://denizliiyiparti.org/