REKLAMI GEÇ

Uz: “Sarayköy’ün makus talihini yeneceğiz”

Uz: “Sarayköy’ün makus talihini yeneceğiz”

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP’nin genç adayı, 64 yıldır milletvekili çıkaramayan Sarayköy’ün makus talihini yeneceklerini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2018 Perşembe, 10:10

Denizli’nin büyük ilçelerinden biri olan Sarayköy’ün en son 64 yıl önce milletvekili çıkardığını belirten Mehmet Uz, ilçenin makus talihini yenmek için yola çıktıklarını söyledi.

“64 SENE SONRA BU GİDİŞA DUR DİYECEĞİZ”
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeyen Uz, Sarayköy’ün Tefeköy, Tosunlar, Ahmetli, Köprübaşı, Beylerbeyi, Duacılı, Ada ve son olarak eşi Selma Uz’un baba ocağı Sığma Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Sarayköy’ün milletvekili hasretini, Sarayköy’ün öz evladı olarak sona erdireceğini belirten Uz, “Sarayköy gibi Denizli’nin göz bebeği olan bir ilçeden 64 yıldan bu yana vekil çıkmaması üzücü bir durum. Biz bu talihsiz kaderi tüm Sarayköy’ün desteğini alarak bitireceğiz. Tüm Sarayköy öz evlatları Mehmet Uz’a omuz vererek desteklerini esirgemezse, 64 sene sonra bu gidişata dur diyecek ve Sarayköy’ün sesi olmaya mecliste devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/