REKLAMI GEÇ

MHP Milletvekili adayı Mehmet Uz Serinhisar’da

MHP Milletvekili adayı Mehmet Uz Serinhisar’da

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz ilçe gezilerine devam ediyor. Köylünün derdine çare olacağını ifade eden Uz’un son durağı Serinhisar İlçesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 09:58

MHP Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Her ün Denizli’nin farklı bölgelerini köşe bucak gezen Mehmet Uz’un bu kez durağı Serinhisar oldu.

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRK HALKININ REFAHI İÇİN KURULMUŞTUR”
Serinhisar’da vatandaşlarla buluşan, sorunlarını tek tek dinleyen MHP Denizli Milletvekili adayı Uz, kendisinin de köylü ve yörük olduğunu belirterek, “Köylünün derdinden Yörük olan anlar. Ben içinizden birisi olarak sorunlarınızı biliyorum ve sizlerin mecliste ki sesi olarak bunlara çözümler üretmek istiyorum. MHP varsa sizler için var. Cumhur ittifakındaki birliktelik sizler için tüm Türk halkının refahı için kurulmuş bir birlikteliktir. Hiç şüpheniz olmasın biz Başbuğ Alparslan Türkeş’in mirasını Lider Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ileriye taşıyoruz. 49 senedir bu yolda lekelenmedik kirlenmedik bu vatan için savaştık, savaşmaya da devam edeceğiz“ dedi.

“MHP ve CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK OY FARKI İLE BİRİNCİ OLACAKTIR”
Serinhisar halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden MHP’nin Genç Milletvekili adayı Uz, “Biz başta ilçe teşkilatımız olmak üzere tüm Serinhisar halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Coşku ve atmosfer gerçekten çok güzeldi. İnsanlar şanlı üç hilalli rozetlerimizi bizlerden istemeleri bize gösterdikleri mütevazı ve sıcak yaklaşımlar bizleri halkımıza hizmet uğruna çıktığımız bu yolda güç verdi. Bu durum ise bizlerde Serinhisar İlçemizden yüksek bir oy beklentisi oluşturdu. İnanıyoruz ki 24 Haziran seçimlerinde MHP ve Cumhur İttifakı buradan büyük bir oy farkı ile birinci olacaktır. Bu konuda Serinhisarlı vatandaşlarıma güvenim tam“ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/