REKLAMI GEÇ

Uz: “80 Milyonun vekili olacağız”

Uz: “80 Milyonun vekili olacağız”

24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına Tavas ve Kızılcabölük’te devam eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, ”Bu memleketin yaşlısı annemiz, genci evladımız, emekçisi kardeşimizdir. 80 milyonun milletvekili olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2018 Cuma, 10:05

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Tavas ve Kızılcabölük’te halkla buluşan Uz, 7’den 70’e herkesin yanında olduğunu söyledi.

Uz, “Bu ülkenin genci de bizim yaşlısı da bizim. Kadını da erkeği de bizim. Biz sadece bir gurup üzerinden sınıflandırmıyoruz. Biz hür yaşayan her topluma hitap ediyoruz. Biz 80 milyonun vekili, Denizli’nin hizmete açılan kapısı olacağız” dedi.

“TAVAS’IN KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ TANITACAĞIZ”
Tavas’ın kültürel değerlerine önem verdiklerini ve tanıtımına katkı sağlamak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirten Uz, “Tavas’ın kendine has değerleri var. Zeybek, baklava ve dokuma anlamında kaliteli ürünleri mevcut. Bunları ulusal alanda tanıtmak da bu memleketin öz evladı olarak bize düşüyor. Biz bu kültürü yaygınlaştırmak adına var gücümüz ile mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/