REKLAMI GEÇ

Eryılmaz: “SP korkusu seçim kararı aldırdı”

Eryılmaz: “SP korkusu seçim kararı aldırdı”

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı. Genel İdare Kurulu üyeleri Mesut Dağ ve Mehmet Akif Kocamanoğlu’nun da katıldığı toplantıda yol haritası belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2018 Salı, 11:18

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeleri Mesut Dağ ve Mehmet Akif Kocamanoğlu’nun da katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, “Erken seçimi tahmin ediyorduk, hazırlıklarımızı yapıyorduk ancak baskın seçim olacağını tahmin edememiştik. Seçimlerin bu kadar erkene alınması Saadet Partisi’nin yurt çapında adım adım iktidara yaklaşmış olduğunun görünmesidir” dedi.

“100 BİN İMZAYI BİR GÜNDE TOPLAYACAĞIZ”
Erken seçim kararının altında Saadet Partisi’nin yükselişe geçmiş olması ve kaybetme korkusu olduğunu vurgulayan Eryılmaz, “İki korku bir araya gelince seçim kararı aldılar. Kararın alınmasından sonra bütün yetkili kadrolarımızı topladık. Seçim değerlendirmesi ve istişaresi yaptık. Siyasi partilerle bir görüşme trafiği başlattık. Görüşmelerin ardından teşkilatlarımızın, il başkanlarımızın ve genel idare kurulu üyelerimizin verdiği yetki ile Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu çalışma yaptı. Seçim takvimimizi ortaya koyduk. Yol haritamızı da belirledik. Cumhurbaşkanı adayımızın açıklanmasının ardından imza kampanyası başlatacağız. Çünkü bizim Meclis’te grubumuz yok. 100 bin imza bulmak mecburiyetindeyiz. 100 bin imzanın Milli Görüş teşkilatları için herhangi bir zorluğu yok. İlk gün biz bu sayıya ulaşacağız. Hatta 100 bin imzayı 500 bin veya 1 milyona çıkaracak çabayı ortaya koyacağız” dedi.

Eryılmaz’ın konuşmasının ardından faaliyetler değerlendirildi, seçim çalışmalarında yol haritası belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr