REKLAMI GEÇ

İzgi: “Bu iktidar Hans’ı Coni’yi kalkındırıyor”

İzgi: “Bu iktidar Hans’ı Coni’yi kalkındırıyor”

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Taner İzgi, 16 yıllık AKP iktidarının tarımda ülkeyi dışa bağımlı hale getirdiğini belirterek, “Buğday, pirinç, saman, et ithal edilir oldu. İthalat Han’ı, Coni’yi zengin eder, Mehmet’i, Ahmet’i fakir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 10:31

Saadet Partisi Milletvekili adayları Buldan’da vatandaşlarla buluştu, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürdü.

Adaylar Taner İzgi ve Kudret İlhan, Buldan’da çarşı ve pazarı ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi, Saadet Partisi’nin çözüm önerilerini sundu.

Buldan’da bir araya geldiği vatandaşlara seslenen Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Taner İzgi, bugün köylünün, çiftçinin, esnafın, işçinin, kısacası tüm halkın büyük sıkıntılar çektiğini belirterek, zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmek zorunda bırakıldıklarını söyledi.

İzgi, “Bu iktidarın uyguladığı yanlış ekonomik politikalar, emeğin ve alın terinin karşılığını hak edenlere değil, rantiyeci küçük bir zümreye aktarmaktadır. Buğday, pirinç, mercimek, saman, et dahil birçok ürün ithal edilir oldu. İthalat demek, Hans’ı Coni’yi kalkındırırken, desteklerken, bizim Ahmet’i, Mehmet’i, işinden etmektir. Bugün görüyoruz ki ilçelerde ve köylerde en büyük sorun işsizlik ve göçtür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr