REKLAMI GEÇ

Suseven: “Güneş ‘Doğu’dan doğar”

Suseven: “Güneş ‘Doğu’dan doğar”

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Suseven, Türkiye’nin önünde tek bir seçeneğin olduğunu söyledi, “Bu da Doğu Perinçek’tir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2018 Perşembe, 15:19

Vatan Partisi milletvekili adayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Denizli’de girilmedik kapı bırakmayacaklarını söyleyen adaylar halktan destek istiyor.

Güneşin doğudan doğması gibi çözümün de Doğu Perinçek olduğunu belirten Vatan Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Suseven, “Perinçek bırakın iktidarda olmayı mecliste bile olmamasına rağmen Rusya ile barışma, İran’la ilişkilerin düzeltilmesi, FETÖ ile mücadele, Silivri duvarlarının yıkılması gibi çok önemli başarılar elde etmiştir. Bu başarıların devam etmesi için çözüm Perinçek’tir. Yetki Perinçek’te olmalıdır” dedi.

Perinçek’in 1980’lerden bu yana özelleştirmeye karşı Atatürk’ün KİT’lerini savunan lider olduğunu anlatan Suseven, “Tekellerde, Telekomlarda, Kömür İşletmelerinde, SEKA’larda, Sümerbanklarda, Şeker Fabrikalarında, Et Balık ve Süt Endüstri Kurumlarında, bütün işçi ve çiftçi hareketlerinde en ön safta yer almıştır. Doğu Perinçek, tarih, siyaset, hukuk, ekonomi ve kültür alanlarında yazdığı 70 kitabıyla bilgiyi ve birikimi temsil ediyor. Perinçek, devrimci tecrübesiyle, devlet adamı birikimiyle ve cesaretiyle bu dönemin lideridir. Türkiye’nin önünde üç seçenek yok! Tek seçenek var. Birleşen ve üreten Türkiye seçeneği! Başka deyişle Vatan Partisi seçeneği, Doğu Perinçek seçeneği. Türkiye’nin önünde güneşin batıdan doğması seçeneği bulunmuyor. Güneş ‘Doğu’dan şimdi doğar, yürüyelim arkadaşlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7