REKLAMI GEÇ

Çobanoğlu: “Çözüm Avrasya, çözüm Perinçek”

Çobanoğlu: “Çözüm Avrasya, çözüm Perinçek”

Vatan Partisi milletvekili adayları, 24 Haziran yaklaştıkça tempolarını artırdı. Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Çobanoğlu, ABD ve AB’den medet olarak iktidar olunmayacağını söyledi, “Çözüm Avrasya, çözüm Perinçek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2018 Çarşamba, 14:55

Vatan Partisi Milletvekili adayları Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Adaylar Mimar Sinan, Saltak ve Çaybaşı Caddeleri ile Çınar Meydanı’nda seçim çalışmalarını sürdürdü. 24 Hazirana yaklaştıkça tempo artıran Vatan Partililer bu tarihin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

Vatan Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Çobanoğlu, ABD’nin 2019 yılı bütçe yasasında Türkiye’ye ambargo uygulamaya dönük maddeler bulunduğunu, bunu da Rusya’dan S 400 füzelerinin alımına dayandırdığını söyledi. Hiçbir ülkenin ya da kişinin ülke güvenliğimiz ve savunmamız için kimden silah alacağımıza karışamayacağını belirten Çobanoğlu, “NATO da ABD’nin dünyayı karıştırma amacıyla kullandığı terör örgütüdür” dedi.

Çobanoğlu Vatan Partisi iktidarında NATO’dan çıkacaklarını, ülkede bulunan tüm ABD üslerini hemen kapatacaklarını, İncirlik üssünü başta ABD olmak üzere tüm yabancı ülkelerin kullandırtmayacaklarını belirtti.

“ÇÖZÜM AVRASYA, ÇÖZÜM PERİNÇEK”
Çobanoğlu, “ABD tükenmiş, AB ise dağılmak üzeredir. Buradan AKP ve muhalefet partilerini uyarıyorum. AB, ABD ve piyonlarına mesaj göndererek iktidar olunmaz. Çözüm Avrasya’dadır. Tam bağımsız ve başı dik Türkiye ABD ve AB’den uzaklaşmakla sağlanır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7