REKLAMI GEÇ

Yılan: “Eğitim parasız olacak”

Yılan: “Eğitim parasız olacak”

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Mesut Yılan, Vatan Partisi iktidarında anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin tamamen parasız olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2018 Cumartesi, 11:41

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mesut Yılan, 24 Haziran seçimlerinde Vatan Partisi’nin iktidara gelmesi ile birlikte eğitimin tamamen parasız olacağını söyledi.

Yılan, “Eğitimde öğrencilerden ve ailelerinden katkı payı, harç, yardım ve benzeri adlarla para alınamaz. Ailesinden uzakta öğrenim gören, kimsesiz veya yardıma muhtaç öğrencilerin barınma, beslenme, giyim, uygarca eğlenme ve kültür ihtiyaçlarını devlet karşılayacaktır. İhtiyacı olan bütün öğrencilerimize, devletin yurtlarında barınma olanağı sağlanacaktır. Öğrenci yurtları ve kamu ulaşım araçları, parasız hizmet verecektir. Parasız eğitim sisteminde, öğrencilerimizin geçmişten kalan kredi borçları iptal edilecektir” dedi.

16 yıllık AKP iktidarının eğitimi içinden çıkılmaz hale getirdiğini iddia eden Vatan Partisi Milletvekili Adayı Mesut Yılan; çağdaş, demokratik, laik, bilimsel ve ulusal bir eğitim politikasından yana olduklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7