REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi vazgeçmiyor

Vatan Partisi vazgeçmiyor

Vatan Partisi Denizli İl Teşkilatı, Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adaylığı için imza kampanyasını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2018 Pazar, 13:53

Denizli’nin merkezinde birçok bölgeye imza masası açan ve mahalle mahalle gezerek imza kampanyası yürüten Vatan Partililer, imza sayısını her geçen gür artırıyor.

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek’in aday olabilmesi için Denizli’de güçlü bir çalışma yürütüyoruz. Siyasetlerimizi ve Türkiye’nin sorunlarına ürettiğimiz çözüm önerilerimizi halka birebir aktarıyoruz. Kürsülerin üzerinde naralar atmıyoruz. Halkın ve hayatın içindeyiz, sahaya hakimiz. Halk derdini anlatmaya, çözüm bulmaya bizim imza masamıza geliyor. Türk Milletini meclis koltuklarının çıkardığı adaylarla seçeneksiz bırakmaya çalışıyorlar. Biz ise Türk Milletine seçenek üretiyoruz” dedi.

YSK’nın son düzenlemesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan İbrahim Kasapoğlu, “Türkiye’yi bu borç batağından çıkarmak için, teröre son verip kardeşlik içinde yaşamak için, gelecek kaygısı olmayan bir gençlik için 4 ve 9 Mayıs tarihleri arasında Denizli’nin tüm vatanseverlerini ikametinin bulunduğu ilçe seçim kurullarına imza vermeye davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7