REKLAMI GEÇ

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke hızlı başladı

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke hızlı başladı

AK Parti’den Pamukkale belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim olan Mehmet Teke, seçim çalışmalarına hızlı başladı. AK Parti’nin Pamukkale ilçesindeki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşen Mehmet Teke, “Vazgeçilmez bir sevda ile bağlandığım bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 12:02

Pamukkale Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Mehmet Teke, Pamukkale’deki birçok mahalleye ziyaretler düzenledi.

AK Parti’nin Pamukkale’deki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşen Mehmet Teke, hizmet çıtasını birlikte daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, bu kapsamda Akçapınar, Aktepe, Anafartalar, Cumhuriyet, Deliktaş, Dokuzkavaklar, Eldenizli, Fatih, Goncalı, Gökpınar, Güzelpınar, Hürriyet, Irlıganlı, Karahayıt, Karakova, Kayıhan, Kervansaray, Kocadere, Korucuk, Kurtluca, Küçükdere, Pamukkale, Pınarkent, Tekke, Uzunpınar, Yeniköy ve Zümrüt Mahallesi ile Akköy Mahallesi’nde AK Parti mahalle başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Projelerini anlatan Mehmet Teke, vatandaşların görüş ve önerilerini aldı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
2001 yılında AK Parti Denizli Gençlik Kolları Kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevi ile başlayan süreçte partisinde, Denizli Belediyesinde ve 2014 yılından sonra ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin birçok kademesinde görev aldığını anlatan Mehmet Teke, Pamukkale’de hizmet çıtasını daha da yukarı taşımak için destek isteyerek, bunu hep beraber başaracaklarına inandığını söyledi. Bugüne kadar Denizli’ye birçok alanda hizmet etmenin gururunu yaşadığını vurgulayan Mehmet Teke, şöyle konuştu:

“Vazgeçilmez bir sevda ile bağlandığım bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek için yola çıktım. 17 yıl önce başlayan kutlu yürüyüşün bir ferdi olarak Pamukkale ilçemize daha fazla hizmet ve güzellikler getirmek istiyorum. Bunu da inşallah birlikte başaracağız. Rabbim bizleri mahcup etmesin.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı