REKLAMI GEÇ

AK Parti’de Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas İlçe Başkanları istifa etti

AK Parti’de Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas İlçe Başkanları istifa etti

AK Parti’den tekrar aday adayı olabilmek için Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas İlçe Başkanları görevlerinden istifa etti. Dört ilçe başkanı genel merkezinin isteğiyle istifalarını sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2018 Salı, 14:52

DENİZLİ (AA) – AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı yazılı açıklamada Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas ilçe başkanlarının belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliğine aday olmak için Genel Merkez tarafından talep edilen istifalarını sunduklarını belirtti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan seçim takviminin işlediğini ve bu bağlamda da ilçe başkanı olan parti mensuplarının da yeni görevlere talip olmak adına mevcut görevlerinden ayrıldıklarını bildiren Filiz, “2019 Mahalli seçimlerinde AK Parti kadrolarında yer almak isteyen partililerin ve vatandaşların yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Genel Merkezimizin takdiriyle 4 ilçe başkanımız görevlerinden ayrıldı. Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Coşan, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin İnamlık, belediye başkanı ve belediye meclis üyeliğine aday olabilmek için başkanlıktan istifa ederek aday adayı oldular” dedi.

Diğer taraftan genel merkez tarafından bir atama yapılıncaya kadar Bozkurt İlçe Başkanlığı’na vekaleten Kadir Cengiz’in, Buldan İlçe Başkanlığı’na vekaleten Naci Çomuk’un, Çardak İlçe Başkanlığı’na vekaleten Mehmet Beşdağ’ın ve Tavas İlçe Başkanlığı’na ise vekaleten Hasan Hüseyin Büyüktarakçı’nın görev yapacağını açıklayan Başkan Filiz, “Aday adayı olan ilçe başkanlarımıza bugüne kadar ilçe başkanı olarak yapmış oldukları üstün hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendilerine ve onların nezdinde partimizin tüm aday adaylarına çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim” diye konuştu.

Yorumlar

rıfat kazan   -  Bağlantı 5 Aralık 2018, 10:51

tavas – mevcut başkan la devam edilmeli, başarılı dır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı