REKLAMI GEÇ

AK Parti’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı; Osman Zolan

AK Parti’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı; Osman Zolan

Günlerdir siyasi kulisleri meşgul eden “ AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak?” sorusu netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 il belediye başkan adayını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2018 Cumartesi, 15:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkan adayları ile ilgili daha önceden planlanan açıklamayı yaptı ve 40 il için belediye başkanının ismini verdi. Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14:40’da başlayan konuşmasına Ankara, İstanbul ve İzmir’de aday çıkarmayacağını açıklayan ve AK Parti’ye destek vereceklerini söyleyen  Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sırasıyla verdiği aday isimlerinin içinde Denizli için Osman Zolan’ın ismini verdi. Zolan’ın adaylığı kesinlik kazandı.

Böylelikle günlerdir siyasi kulisleri meşgul eden “AK Parti’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak?” sorusu da netleşmiş oldu.

İLK TALİMATLARI SAHNEDE VERDİ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Osman Zolan’ın ismini açıklayıp, Zolan’ın sahneye gelmesiyle ilk talimatları hemen orada sahnede verdi.

Diğer taraftan daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağı söylenen Ankara, İstanbul ve İzmir gibi illerin aday isimleri verilmedi. Bu iller için aday isimlerinin önümüzdeki Salı günü yapılacak ayrı bir toplantıda açıklanacağı belirtildi. Bilindiği üzere Nihat Zeybekci’nin ismi İzmir için geçiyor ve kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı