REKLAMI GEÇ

AK Parti’de tüm adaylar toplanacak

AK Parti’de tüm adaylar toplanacak

AK Parti Genel Merkezi, yerel seçimler için aday listelerinin son halini alması ve meclis adaylarının da belirlenmesi için 81 ili milletvekillerine dağıttı. Denizli için görev AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2019 Salı, 12:32

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri için aday listeleri elden geçecek. AK Parti Genel Merkezi, 81 ili milletvekillerine paylaştırdı. Bu bağlamda illerde yapılacak kapsamlı bir toplantı ile listeler son halini alacak ve belediye meclis adayları da kesinleştirilecek. Denizli’deki bu çalışmayı ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ yapacak. Dağ, çalışmaları yürütmek ve toplantıyı yapmak üzere Perşembe günü (14 Şubat 2019) Denizli’ye gelecek.

Denizli’de partinin tüm belediye başkan adayları ve Parti İl Teşkilatı’nda bulunan tüm kol başkanları ile birlikte kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, seçim değerlendirmesi ile birlikte herkesin fikrini alıp belediye meclis üye aday listelerinin de kesinleşmesini sağlayacak. Yapılan toplantı ile AK Parti’nin Denizli’deki tüm belediye başkan ve meclis üye adaylarının isimleri seçime hazır hale gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı