REKLAMI GEÇ

Ak Partili Filiz silahlı saldırı iddiasında bulunmuştu

Ak Partili Filiz silahlı saldırı iddiasında bulunmuştu

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’in seçim sırasında yaptığı, “Gençlik kollarımıza silahla saldırdılar” açıklamasının yankıları sürüyor. Şimdi Denizlihaber.com olarak iktidar partisinin İl Başkanına soruyoruz; kamuoyunda infiale yola açabilecek o açıklamayı neden yaptınız? Gelişmelerle ilgili kamuoyunu ne zaman bilgilendireceksiniz?

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 13:49

Denizli, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’in seçim günü yaptığı o ilginç açıklamanın ve ortaya attığı iddiaların detaylarını merak ediyor. Kentte yankıları süren o açıklamayla ilgili yaşanan sessizlik ise başka bir merak konusu.

Denizlihaber.com olarak Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’e sinirlerin gerildiği, nefeslerin tutulduğu bir günde kendisini kameraların karşısına geçirecek kadar elzem ve önemli olayla ilgili kamuoyunun merak ettiği belli başlı soruları soruyor, yanıt bekliyoruz;

İŞTE O SORULAR:

1- Gerçekleştiği iddia edilen olayı neden, 14 saat sonra duyurdunuz?

2- İktidar partisinin Denizli İl başkanı olarak kentte infial yaratma ihtimali olduğu halde niçin seçim günü böyle bir açıklama yapma gereksinimi hissettiniz?

3- Elinizde olduğunu söylediğiniz delilleri kamuoyuyla ne zaman paylaşacaksınız?

4- Elinizdeki deliller arasında güvenlik kamerası görüntüleri var mı?

5- O günden bu yana herhangi bir gözaltı, faillerin tespiti ve veya başka bir bilgi/gelişme yaşanmış mıdır?

6- Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Ak Parti’nin Gençlik Kolları’na hem de birden fazla kimse tarafından ve birden fazla ateşli silahın kullanıldığı saldırıyla ilgili olarak gerekli adımları atmış mıdır? Ak Parti İl Başkanlığı bu konuda bir suç duyurusu ve veya müracaatta bulunmuş mudur?

 

Yorumlar

Hüseyin   -  Bağlantı 2 Nisan 2019, 19:35

Cevaplasın kamuoyu bilgilensin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı