REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan bir kez daha yetki istedi

Başkan Zolan bir kez daha yetki istedi

Denizli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklerken, miting alanında toplanan vatandaşlara önce Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan seslendi. Büyük işler yaptıklarını ve bunlara devam etmek istediklerini belirten Başkan Zolan vatandaşlardan bir kez daha yetki istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 14:21

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Zolan, ilk günden itibaren Denizli ile birlikte yürüdüklerini belirterek, “Denizli seninle gurur duyuyor” sloganlarına, “Bu güzellikleri hep birlikte inşa ettik, asıl ben sizlerle gurur duyuyorum” diye cevap verdi.

5 yıl önce kazandıkları Büyükşehir statüsü ile daha büyük işlerin altına girdiklerini, 19 ilçede destanlar yazdıklarını belirten Başkan Zolan, “2004 öncesi Denizli perişandı, oturacak park, tek köprülü kavşak var mıydı? Temiz havası var mıydı? Şimdi Denizli’nin giriş çıkışlarından gurur duyuyor musunuz? Evinizdeki çeşmeden akan suyun Türkiye’nin en temiz suyu olduğunu biliyor musunuz? Denizli’nin çevrecilik ödülünü aldığını biliyor musunuz?” diye sordu.

Kendilerine duyulan güvene layık olmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Zolan, “El ele kol kola yürüdük, taş üstüne taş koyduk, köprülü kavşaklar, devasa parklar yaptık, altyapıyı baştan aşağı yeniledik, spor salonları yaptık. Denizli bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldik. 2004’de Nazilli’ye Buharkent’e imreniyorduk, şimdi Türkiye Denizli’ye imreniyor. Dünya’da şehir dendiğinde listenin başlarında Denizli’yi göreceğiz. Denizli daha fazla hizmet alacak, bugün bahsedilmeyen işleri yapacağız. Tüm işlerin yanında gönüller de yaptık. Makamların en güzel Denizlililerin gönlündeki makamdır. Orada bize yer ayıran tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlardan yeniden yetki isteyen Başkan Zolan, hep birlikte kol kola, gönül gönüle, huzur ve kardeşlik içinde hizmetlere devam etmek istediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı