REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan için güvenlik önlemleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan için güvenlik önlemleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelişi nedeniyle güvenlik önlemleri hat safhaya çıkarıldı. Miting nedeniyle bugün Denizli’de 3300 polis görev yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 09:33

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında bugün Denizli’ye gelerek miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için güvenlik önlemleri hat safhaya çıkarıldı. Helikopter ile Denizli Atatürk Stadı’na inecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karayolu ile miting alanına gidecek.

Dün yapılan güvenlik toplantısının ardından bugün sabah saatlerinden itibaren alınan güvenlik önlem kararları tek tek uygulanmaya başladı. Buna göre 8 ayrı ilden gelecek takviye 1500 kişilik güvenlik görevlileri ile birlikte bugün Denizli’de 3300 polis görev yapacak. Ayrıca 29 Ekim Meydanı’nda saat 13.30’da başlayacak miting için trafik, asayiş ve terör konularında da tedbirler alındı.

Diğer taraftan havadan da tarama yapacak olan polis helikopterinin yanı sıra miting alanının çevresinde keskin nişancılar da konuşlandırılacak. Miting alanı çevresindeki yollarda ise trafik kontrollü bir şekilde sağlanacak. Ancak alana çıkan bazı yollar kapatılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı