REKLAMI GEÇ

Erdoğan Cumartesi mi açıklayacak?

Erdoğan Cumartesi mi açıklayacak?

Büyükşehir’de MHP’nin aday çıkarmayarak AK Parti’yi destekleme kararı aldığı Denizli’de merak konusu ittifakın ilçelerde nasıl bir karar alacağı. Bu konuyla ilgili merakın Cumartesi günü son bulacağı iddiası kulislerde dolaşmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 12:39

AK Parti ve MHP’nin Denizli’de ilçe adayları ve ilçe paylaşımları siyaset sahnesinin en çok merak edilen konularından biri.

Bilindiği üzere aday çıkarmış olmasına rağmen Denizli’de AK Parti’yi destekleme kararı alarak, büyükşehir adayını geri çeken MHP’ye AK Parti’nin Denizli’nin bazı ilçelerinde ciddi jestler yapabileceği ihtimali sıcaklığını koruyor.

MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akçan’ın ilçesi Çal’ın yanı sıra Buldan ve Serinhisar’ın AK Parti tarafından MHP’ye bırakılmasına kesin gözüyle bakılırken, 2 büyük ilçede benzer bir adım atılıp atılmayacağı ise merak edilen diğer bir konu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’yle ilgili Cumartesi günü bir açıklama yapması bekleniyor. Hem AK Parti hem de MHP kulislerinde gözler Cumartesi gününe çevrildi.

Yorumlar

Muhammed Karakuzu   -  Bağlantı 27 Aralık 2018, 01:11

öle bişey yapalarsa seçimi serinhisardada buldandada kaybederle akp 1.parti 2ilçedede böle bi yanlış yapmezler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı